Anna palautetta    Yhteystiedot    Sivukartta    RSS
Muut yksiköt > Lahden Ateria

Lahden Ateria

  
Ruokaa Sydämellä Sinulle

Lahden Ateria on vuonna 2005 perustettu Lahden kaupungin omistama nettobudjetoitu taseyksikkö. Tehtävänämme on tarjota korkealaatuisia, taloudellisesti ja ekologisesti tuotettuja ateriapalveluja.  Asiakkainamme ovat Lahden kaupungin koulujen, päiväkotien, sairaalan, palveluasuntojen ja -talojen sekä kaupungin työntekijät.  Päivittäin valmistamme aterian noin 20 000 asiakkaallemme eli noin joka viides lahtelainen käyttää Lahden Aterian tuottamia ateriapalveluja. 

Toimimme 80 toimipaikassa eri puolilla kaupunkia. Palveluksessamme on noin 230 osaavaa ammattilaista eri tehtävissä.  Vuosittain valmistamme yli neljä miljoonaa ateriaa. Liikevaihtomme on 15,1 ME.

Toiminta-ajatuksemme mukaisesti tarjoamme korkealaatuisia ateriapalveluja asiakkaittemme hyvinvoinnin edistämiseksi. Terveellinen, ravitsemussuositusten mukainen maukas ateria on tekemisemme punainen lanka. Koko henkilökuntamme tahtoo palvella asiakasta, tehden ruokaa myös sydämellään. Innovatiivinen toiminnan ja palvelujen kehittäminen, yhteistyö ympäristön ja asiakkaittemme kanssa on visiomme keskeinen sisältö. 

Tervetuloa nauttimaan maittava ja terveellinen ateria toimipaikoissamme! 


                                Takaisin | Tulosta sivu