Anna palautetta    Yhteystiedot    Sivukartta    RSS
Opiskelu ja kirjasto > Varhaiskasvatuspalvelut

Ajankohtaista varhaiskasvatuspalveluissa

 

 

   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   
   
   

 

 
   
   
 


       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Varhaiskasvatuspalvelut 

Toiminta-ajatus
Varhaiskasvatuspalvelut tarjoavat lahtelaisille lapsiperheille laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta perheiden tarpeita vastaavasti. Lapsen hyvinvointi ja tasapainoinen kehitys turvataan ottamalla huomioon hänen yksilölliset lähtökohtansa ja tarpeensa niin oppimisympäristöä luotaessa kuin toimintaa suunniteltaessa ja toteuttaessa. Toiminnan perustana on lasten, vanhempien ja henkilökunnan avoin vuorovaikutus, jossa kasvattajien erilaisuus ja erilaiset kasvatustehtävät rikastuttavat lapsen kasvuympäristöä.

Toimintamuodot
Toimintamuotoja ovat päiväkodit ja perhepäivähoito. Lisäksi päiväkotien yhteydessä  järjestetään esiopetusta. Päivähoidon kerhot tarjoavat vaihtoehdon varsinaiselle päivähoidolle.

Lahtelaisia alle kouluikäisiä lapsia on keskimäärin 7 000. Heistä yli 50 % on päivähoidossa tai esiopetuksessa, 7 % yksityisessä päivähoidossa ja kotona kotihoidon tuella noin 30 %. Vanhempien valinnat ratkaisevat palvelujen tarpeen.Takaisin | Tulosta sivu

Yhteystiedot
Sähköiset palvelut

Muksunetti     
Tuetut selaimet: Google Chrome, Internet Explorer 10 ja 11, FireFox, Safari 5 ja uudempi (Mac). Selaimessa tulee sallia evästeiden käyttö.               

Päivähoito -ja esiopetuspaikan haku 

Päivähoitopaikan irtisanomisilmoitus

Varhaiskasvatuspalvelujen sijaisuudet

Tutkimuslupahakemus 


Kysy tai anna palautetta

Opas lapsiperheille