Anna palautetta    Yhteystiedot    Sivukartta    RSS

Sairaalapalvelut

Lahti tuottaa sairaaloissaan kotona asumista tukevia akuuttigeriatrian palveluja, potilaan toimintakykyä tukevaa kuntoutusta, kuntouttavaa pitkäaikaishoitoa sekä hyvää saattohoitoa.

Sairaalapalveluja tarjotaan Lahden kaupunginsairaalassa Harjukadulla sekä Jalkarannan sairaalassa. Kaupunginsairaalassa toimivat akuuttiosastoryhmä, geriatrinen keskus sekä sairaala-kotiutusyksikkö, Jalkarannan sairaalassa pitkäaikaishoidon osastoryhmä.

Sairaalan eri yksiköissä työskentelee fysio- ja toimintaterapeutteja osana sairaalan moniammatillista työyhteisöä. Myös sosiaalityö ja sielunhoito ovat tärkeä osa sairaalan toimintaa.

Lahden kaupungin sairaaloissa ei ole päivystystä. Päivystys on keskitetty yhteispäivystyskeskus Akuutti24:een. Erikoissairaanhoidon palvelut Lahti hankkii Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymältä.

Sairaalapalvelujen laitoshoitoa vähennetään vuosien 2015 ja 2016 aikana. Jalkarannan sairaalan tuottamaa pitkäaikaishoitoa korvataan tehostetulla palveluasumisella ja akuuttisairaansijoja vähennetään.Takaisin | Tulosta sivu

Yhteystiedot

Lahden kaupunginsairaala
Harjukatu 48
15100 Lahti
p. 03 818 11 (vaihde)

Jalkarannan sairaala
Tarjantie 78
15950 Lahti
p. 03 818 11 (vaihde)

Johtava ylilääkäri
Sairaalapalvelupäällikkö
Pitkäaikaishoitopäällikkö
Kuntoutuspäällikkö
p. 03 818 11 (vaihde)

Potilasasiamies
p. 050 398 7252

Katso lisätietoja
Anna palautetta