Neuvolat

Äiti ja lapset Launeen lastenneuvolassa

 

 

 

 

 

 

 
Äitiys- ja lastenneuvolat

Äitiys- ja lastenneuvolat palvelevat lasta odottavien ja alle kouluikäisten lasten perheitä. Neuvolassa seurataan raskauden etenemistä, äidin ja tulevan vauvan  terveyttä sekä lapsen kasvua ja kehitystä. Neuvolan tehtävänä on myös sairauksien ennaltaehkäisy ja varhainen toteaminen sekä perheiden hyvinvoinnin edistäminen ja vanhemmuuden tukeminen. 

Avoneuvola

Äitiys- ja lastenneuvoloiden asiakkaat voivat käyttää avoneuvolapalvelua. Avoneuvolapalvelu toimii ilman ajanvarausta keskiviikkoisin kello 9.00-10.00 Ahtialan, Keskustan, Launeen ja Metsäkankaan neuvoloissa.

Avoneuvolassa asiakkaita ottaa vastaan terveydenhoitaja, ja asiakasta kohden on varattu kymmenen minuutin vastaanottoaika. Avoneuvolan vastaanotolla hoidetaan muun muassa neuvoloiden kasvukontrollit, rokotukset, ajanvaraukset, neuvonta ja ohjaus. Palvelu ei ole tarkoitettu lapsen sairauden hoitoon. 

   

 

 

 

 

 

 Takaisin | Tulosta sivu

Ajankohtaista

Neuvolan ajanvaraus toimii verkkopankkitunnuksilla, mutta mobiilivarmenteen kautta kirjautumisessa on edelleen ongelmia. Asiaa selvitellään parhaillaan. Pahoittelemme tapahtunutta.

Avoneuvolapalvelu käyttöön 5.3.2014  

Opiskeluterveydenhuollon, äitiysneuvolan ja ehkäisyneuvolan peruuttamattomista lääkäriajoista peritään maksu

Yhteystiedot ja sähköinen asiointi

Oman alueesi äitiys- ja lastenneuvolat
Löydät tiedot karttapalvelusta

Neuvoloiden yhteystiedot

Sähköinen ajanvaraus lasten neuvolakäynnin ajanvaraukseen 1-3 ja 5-6 vuotiaille 
(Palvelutarjottimen kautta > Terveys ja hyvinvointi > Ajanvaraus: Lapsen neuvolakäynti)

Katso myös