Siirry suoraan sisältöön

Tontit ja rakentaminen

Lahden kaupunki tarjoaa asukkailleen ja yrittäjilleen turvallisen, toimivan ja viihtyisän elinympäristön.
Omakotitalon rakennustyömaa ja rakentajia.

Kaupungilla on jatkuvasti tarjota tontteja sekä omakotitalosta haaveileville asukkaille että teollisuus- tai liiketoimintaa harjoittaville yrittäjille. Myös rivi- ja kerrostalotontteja on saatavilla eri puolilta Lahtea.

Rakennusluvan saaminen asemakaava-alueella edellyttää, että tontti on lohkottu asemakaavan mukaiseksi. Lahden kaupunki tekee asemakaava-alueella kiinteistötoimitukset sekä laatii tonttijaot.

Rakennusvalvonta tukee asiakaspalvelulla ja neuvonnalla hyvää rakentamiskulttuuria ja edistää rakennushankkeen sujuvaa toteuttamista.

Paikkatietoaineistot ja karttapalvelut ovat kaupungin, yritysten ja asukkaiden käytettävissä.​

 

 

Päijät-Hämeen ilmastotyöhön vauhtia suurhankkeestahttps://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/päijät-hämeen-ilmastotyöhön-vauhtia-suurhankkeestaPäijät-Hämeen ilmastotyöhön vauhtia suurhankkeesta11.1.2019 7:00:00
Kärkölän ja Lahden rakennusvalvonnan yhteistoiminta päättyy vuoden lopussahttps://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/kärkölän-ja-lahden-rakennusvalvonnan-yhteistoiminta-päättyy-vuoden-lopussaKärkölän ja Lahden rakennusvalvonnan yhteistoiminta päättyy vuoden lopussa15.11.2018 12:00:00

Seuraa meitä