Siirry suoraan sisältöön

Tietoa tapahtumien järjestäjille

Lahti tarjoaa upeat puitteet tapahtumille sisällä ja ulkona, aina kotoisista korttelitapahtumista maailmanmestaruustasolle. Amatöörit ja ammattilaiset, juniorit ja seniorit, harrastajat ja maailman huiput;  tuokaa tapahtumanne kotiin!
Summer Up -festivaali.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Lahteen liikunnan, urheilun ja kulttuurin lisäksi myös kokoukset, kongressit, messu- ja viihdetapahtumat, joille kaikille meillä on monipuolinen tila- ja osaajavalmius.  

Liikunta- ja urheilutapahtumia

Lahtelaisessa tapahtumaympäristössä huikeat harjumaastot haastavat maailmanluokan urheilutähdet ja liikunnan harrastajat kaikkina vuodenaikoina.

Upean luonnon lisäksi urheilutapahtumille on tarjolla monipuolinen, uudistettu infra, joka täyttää kansainvälisten kilpailujen vaatimukset hyvin laajassa lajikirjossa sisä- ja ulkoareenoilla.

Lahdessa on valmius perinteisten hiihtourheilu- ja yleisurheilutapahtumien lisäksi järjestää tasokkaasti kilpailuja myös mm. palloilu- ja budolajeissa, frisbee- ja ratagolfissa, melonnassa, pyöräilyssä, suunnistuksessa ja moottoriurheilussa.

Ensimmäiset talviurheilukilpailut järjestettiin jo 1923 ja tämän pitkän kokemuksen ansiosta Lahdessa on monipuolista osaamista, jonka avulla tapahtumien järjestäminen on helppoa. Yhdessä tapahtumajärjestöjien kanssa huomioidaan niin taloudelliset, kulttuuriset kuin sosiaalisetkin tekijät - ympäristöä kunnioittaen.

Kulttuuritapahtumia

Teollisuuskaupungin historia on jättänyt Lahteen tietynlaisen rouheuden. Tätä samaa asennetta on nähtävissä paikallisen nuorison tinkimättömällä työllä saavutetussa urbaanin musiikin pääkaupungin statuksessa.

Rap-kulttuurin vastapainona Lahdessa on  kansainvälisesti tunnettu kaupunginorkesteri sekä taiteestaan tinkimättömiä teatterintekijöitä, joita kaikkia voidaan hyödyntää myös tapahtumatuotannossa.

Lahtelainen kulttuuri on mielenkiintoista, elävää ja se voi hyvin. Kulttuuritapahtumille on paljon tilausta, tekijöitä ja upeita areenoita, kuten vetovoimainen ja arvostettu Sibeliustalo.