Siirry suoraan sisältöön

Tilavuokraus

Lahden kaupungilta voi vuokrata tiloja muun muassa kulttuuritapahtumiin, kokoontumis- ja liikuntatiloja.
Lahden Vaahterasalin lava.

Liikuntatilat

Timmistä näet muun muassa Lahden kaupungin jalkapallokenttien, -hallien, koulujen, mäkikatsomon liikuntatilojen  vakioharjoitusvuorot sekä Tapanilan hiihtomajan saunojen varaustilanteen

Kulttuuri- ja kokoontumistiloja

Pikkuteatteri

Pikkuteatteri on oivallinen paikka teatterille, musiikkiesityksille ja muulle esittävälle taiteelle. Teatterin lämpiö soveltuu puolestaan kokousten tai pienien esitysten järjestämiseen. Pikkuteatteri sijaitsee Lahden keskustan ja Matkakeskuksen tuntumassa (Loviisankatu 8, 15100). 

Vaahterasali

Vaahterasalissa järjestetään esityksiä nukketeatterista tanssiesityksiin ja kabareesta gaalailtaan. Sali sijaitsee kaupungin keskustassa, lyhyen matkan päässä kaikista palveluista (Aleksanterinkatu 26 B, 15140).

Lahden Konserttitalon Felix Krohn Sali

Lahden kaupunginteatteri 

Tiloja erilaisten kokousten, konferenssien ja konserttien järjestämiseen. Käytettävissä myös viihtyisät aulatilat pienten ja suurten juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Lahden kaupunginkirjasto

Pääkirjastossa ja lähikirjastoissa vuokrattavia ja varattavia tiloja opiskelua, kokoontumista ja erilaisia tapahtumia varten, mm. pääkirjaston auditorio, pääkirjaston kokoushuone.

Jalkarannan monitoimitalo Jalo

Neuvotteluhuoneita, teknisen ja tekstiilityön, kuvataiteen ja luonnontieteen luokkia, pajahuoneita vaikkapa kokkailukerhon järjestämiseksi. 

  • lisätietoja Jalon sivulta ja tilavaraukset: taloisäntä Jari Prittinen, puh. 044 416 4365
  • tilavuokraushakemuksen löydät Asioi verkossa- kohdan alta

Liipolan monitoimitalo Onni

Yhteiskäyttötilat.

  • lisätietoja Onnin sivulta ja tilavaraukset: taloisäntä Pekka Huhtinen, puh. 050 559 4022
  • tilavuokraushakemuksen löydät Asioi verkossa -kohdan alta

Koulujen, varhaiskasvatuksen ja alle kouluikäisten kerhojen tilat

Koulut, varhaiskasvatuksen toimipisteet ja alle kouluikäisten kerhot vuokraavat tilojaan tilapäisesti ajankohtina, jolloin ne eivät ole yksiköiden oman toiminnan käytössä.

  • lisätietoja saat koulujen tilojen osalta rehtoreilta, varhaiskasvatuksen ja alle kouluikäisten kerhotilojen osalta yksiköiden esimiehiltä
  • tilavuokraushakemuksen löydät tämän sivun Asioi verkossa -kohdan alta
  • Huomaathan, että liikuntatilojen ilta- ja viikonloppuvuokrauksen hoitaa liikuntapalvelut

Kokous- ja juhlatilat, erilaiset tapahtumapaikat ja tilausravintolat, salit, klubit ja näyttämöt Lahden seudulla

Nuorisotaloja ja -tiloja

Nuorisotalot ja -tilat eri puolilla kaupunkia taipuvat monenlaiseen toimintaan. Nuorten ryhmät, yhdistykset ja järjestöt voivat saada esimerkiksi musiikin, tanssin, kuntosalin, kädentaitojen sekä lauta-, pöytä- ja joukkuepelien harrastamiseen sopivia tiloja käyttöönsä vakituisesti tai satunnaisesti tarpeidensa mukaan.

Tiloja voi tiedustella suoraan nuorisonohjaajilta. Ohjaajien yhteystiedot ja lisätietoja tilojen käyttöön liittyvistä asioista saa nuorisopalveluiden sivuilta.