Siirry suoraan sisältöön

Lahti työnantajana

Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii asukkaidensa hyvinvoinnista. Kaupunki työnantajana panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan.
Kirjastotyöntekijä hyllyttää kirjoja.

Lahden kaupungin palveluksessa on noin 3500 työntekijää. He huolehtivat mm. opetus-, kulttuuri- ja liikuntapalveluiden tuottamisesta kaupunkilaisille. Kaupungin vastuulla on myös infrastruktuurin, kuten tilojen, katujen ja yleisten alueiden hoito ja kunnossapito.

Lahden kaupungin henkilöstön keski-ikä on 45 vuotta, suurin osa henkilöstöstä on naisia (86%). Lähivuosien aikana henkilöstöä eläköityy noin 100 henkilöä vuosittain ja muu vaihtuvuus on noin 3 prosenttia vuodessa. Organisaatiossa tapahtuu muutoksia ja uusia tehtäviä syntyy vanhojen tilalle. Henkilöstösuunnittelussa katsotaan tulevaisuuteen ja suunnitellaan tarvittavia henkilöresursseja osaamislähtöisesti.

Lahden kaupungilla ei ole keskitettyä rekrytointia, vaan kukin toimiala huolehtii henkilöstön rekrytoinnista itse. Lyhytaikaisia sijaisia tarvitaan erityisesti hoito- ja opetusalalla ja niihin on omat sijaisrekrytoinnin ilmoituksensa Kuntarekry.fi -sivuilla, joihin voi ilmoittautua keikkatöitä halutessaan.  Muut avoimet työpaikat löytyvät kaupungin omien internet-sivujen kautta, www.kuntarekry.fi ja www.mol.fi –sivustoilta.

Sivistystoimialalla tarvitaan lähitulevaisuudessa mm. perhepäivähoitajia, erityisopettajia ja nuoriso-ohjaajia.

Lahden kaupunki tarjoaa kesätyöpaikkoja muutamalle sadalle nuorelle vuosittain. Kesätyöpaikkoja haetaan sähköisesti, kesätyöpaikkahaun alkamisesta ja haettavana olevista paikoista ilmoitetaan kesätyöpaikat-sivulla.

Yhteystiedot

henkilöstöjohtaja Anne-Maj Salmi, p. 050 559 4065

palvelussuhdepäällikkö Seija Lehtonen, p. 044 716 1425

henkilöstöpäällikkö Pekka Nikulainen, sivistystoimiala, p. 050 387 8780 

henkilöstöpäällikkö Ulla Tevajärvi, konsernipalvelut ja taseyksiköt, p. 050 559 7977

rekrytointipäällikkö Satu Väisänen, p. 050 383 6434

työhyvinvointipäällikkö Päivi Maisonlahti, p. 044 4163 075

henkilöstöpäällikkö Armi Marttila p. 044 416 4720

Henkilöstöpalvelut

Henkilöstöpalvelut sijaitsee kaupungintalon pohjakerroksessa. Postiosoite on Harjukatu 31,

PL 202, 15101 Lahti. Sähköpostiosoite on henkilostopalvelut@lahti.fi. Rekrytointiyksikön sähköpostiosoite on rekrytointi@lahti.fi. Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahti.fi.