Siirry suoraan sisältöön

1.1.2019 0:00

Lahden kaupungin Nastolan aluejohtokunnan avustukset vuonna 2019

Nähtävilläoloaika 1.1. - 24.11.2019

Nastolan aluejohtokunnalta haettavien avustusten hakuprosessi ja toimintaohjeet muuttuvat 1.1.2019 alkaen.

Nastolan aluejohtokunnan projektiavustukset Nastolan alueella toimiville yhdistyksille ja yhteisöille julistetaan haettavaksi vuoden 2019 talousarvioon varattavista määrärahoista. Avustusta voidaan myöntää tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen, hankkeisiin, koulutuksiin sekä muuhun sellaiseen Nastolan alueella tapahtuvaan toimintaan, joka edistää alueen asukkaiden hyvinvointia tai alueen kehittämistä. Avustuksilla mm. tuetaan järjestö-, vapaa-aika-, kulttuuri-, liikunta-, kylä- ja muuta harrastetoimintaa sekä mahdollistetaan erilaisia tapahtumia Nastolan alueella.

Avustusta ei myönnetä liiketoiminnan tukemiseen tai vuosittaisiin toimintakuluihin, joihin kaupungin muu palvelualue tai toimielin on myöntänyt avustusta. Avustusta voidaan myöntää lahtelaisille yhdistykselle, järjestölle, seuralle tai muulle yhteisölle.

Avustukset ovat jatkuvasti haettavissa ja niitä myönnetään kaupungin avustuskriteereihin, aluejohtokunnan projektiavustusten toimintaperiaatteisiin ja harkintaan perustuen määrärahojen puitteissa. Aluejohtokunta ei maksa avustuksia takautuvasti. Avustusta voidaan hakea 2.1.2019 alkaen projektiavustusten eLomakkeella. eLomake asetetaan saataville Lahden kaupungin verkkosivuille www.lahti.fi/tietoa-lahdesta/avustukset sekä www.nastola.fi/fi/aluejohtokunta/projektiavustukset.

Kaupungilta haettavien avustusten toimintaperiaatteet ja hakuohjeet löytyvät myös kaupungin Lahti-Pisteistä.

Projektiavustushakemukset käsitellään Nastolan aluejohtokunnan kokouksissa. Vuoden 2019 kokoukset pidetään 22.1., 19.3., 28.5., 20.8., 1.10. ja 10.12. Avustushakemus tulee jättää eLomakkeella ennen avustettavan projektin toteutumista sekä vähintään 14 vuorokautta ennen aluejohtokunnan kokousta, jotta se käsitellään seuraavassa kokouksessa. Avustushakemuksen voivat täyttää vain yhdistyksen tai yhteisön nimenkirjoitusoikeuden omaavat henkilöt.

Lahden kaupungin Lahti-Piste opastaa ja neuvoo hakuprosessissa.

Lahti-Piste

Lisätiedot

aluekoordinaattori Tia Mäkinen
puh. 044 769 8695, aluejohtokunta@lahti.fi