Siirry suoraan sisältöön

31.8.2016 10:30

Efektin kulttuurivierailut ovat nyt päiväkotien ja koulujen tilattavissa

Lastenkulttuurikeskus Efekti tarjoaa maksuttomia koulu- ja päiväkotivierailuja kahdeksalle Päijät-Hämeen kunnalle. Mukana ovat Asikkala, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä.

Syksyn ohjelmistossa on kulttuurivierailuja eri taiteen aloilta musiikista teatteriin ja tanssista elokuvaan. Koulut ja päiväkodit voivat varata vierailuja sähköisellä ilmoittautumislomakkeella 24.8.- 7.9. Lastenkulttuurikeskus Efekti ilmoittaa viikolla 37–38 päiväkodeille ja kouluille vierailuista.

Lastenkulttuurikeskus Efekti

Efekti on kahdeksan Päijät-Hämeen kunnan alueella toimiva lastenkulttuurikeskus, jonka kautta järjestetään kulttuuritarjontaa alueen päiväkoteihin ja kouluihin.

Toimintaa koordinoi Lahden kaupungin liikunnan ja kulttuurin vastuualueen yhteiset palvelut -yksikkö. Rahoituksesta vastaavat Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Efektin toiminnassa mukana olevat kunnat. Lastenkulttuurikeskus Efekti on Suomen Lastenkulttuurikeskusten liiton jäsen

Efektin perustoimintaa ovat alusta alkaen olleet kouluille ja päiväkodeille tarjotut maksuttomat kulttuurivierailut, jotka tukevat koulujen taide- ja kulttuurikasvatusta.

 

Lisätietoja

kulttuuriasiainpäällikkö Matti Karhos
p. 050 387 8792, matti.karhos@lahti.fi

kulttuurituottaja Vuokko Kortelainen
p. 050 383 6551, vuokko.kortelainen@lahti.fi