Siirry suoraan sisältöön

15.8.2018 10:00

Energiatehokas remontti -koulutusta tarjolla asukkaille

Miten lähteä liikkeelle, kun suunnittelee remonttia kodin energiajärjestelmään ja mitä tulee huomioida, jotta projekti onnistuisi? Vastauksen saat osallistumalla koulutukseen, jossa asiantuntijana toimii Mikko Juva PRKK - Peruskorjaamisen ja Rakentamisen Kehittämiskeskus ry:stä.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/AluehankkeetSite/PublishingImages/maisema%20kaupungintalon%20tornista.jpg

Energiatehokas remontti -koulutus opastaa remonttia suunnittelevaa hankkeen arvioinnista toteuttamiseen asti. Koulutuksen teemana on energiatehokkuus ja erityisesti paneudutaan lämmitysjärjestelmän valintaan: millaista tekniikkaa on tarjolla, paljonko energiaa voidaan tuottaa eri tavoilla ja paljonko järjestelmät maksavat.

Energiatehokas remontti -koulutus 24.9.2018 klo 17.30–20.00 Lahden pääkirjaston auditorio, Kirkkokatu 31, 15140 Lahti. Ilmoittautumalla ennakkoon voit itse vaikuttaa koulutuksen sisältöön. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Koulutus on tuhti tietopaketti kodin remonttia suunnitteleville. Koulutuksessa käydään läpi erilaiset energiantuotantojärjestelmät, niiden lämmöntuotantokapasiteetti sekä lämmitysjärjestelmäremontin kustannukset. Tämän lisäksi luento vastaa moniin muihin remonttia pohtivan kysymykseen lupa-asioista sopimuskäytäntöihin, sekä erilaisiin rakenneratkaisuihin ja niiden korjaamiseen.

Kuluttajien energianeuvonta Päijät-Hämeessä -hanke tarjoaa kuluttajille suunnattua energianeuvontaa sen toiminta-alueella Lahdessa, Hollolassa, Orimattilassa ja Kärkölässä. Energianeuvonnan painopiste on kotitalouksien järkevässä energiankäytössä ja asumisen energiatehokkuuden lisäämisessä sekä ympäristön kannalta järkevien lämmitysratkaisujen suosimisessa. Hankkeen yhteistyökumppaneina ovat Lahden kaupungin sekä Hollolan ja Kärkölän kuntien lisäksi Lahti Energia ja Kymenlaakson Sähkö.

Lisätietoja:
Johanna Snell, energianeuvoja, Kuluttajien energianeuvonta Päijät-Hämeessä -hanke, Ympäristökehitys, Lahden kaupunki
p. 044 482 6224
johanna.snell@lahti.fi