Siirry suoraan sisältöön

21.3.2019 11:00

Kasvatuksen yhteistyöfoorumissa käsitellään lasten ja nuorten tunteiden hallintaa

Kasvatuksen yhteistyöfoorumi järjestetään 28.3. Päiväluento on suunnattu kasvatuksen ja opetuksen ammattilaisille, iltaluento on avoin yleisötilaisuus.
Yhteistyöfoorumin aiheena on, miten tuemme lasten ja nuorten mielen hyvinvointia ja tunteiden hallintaa. Luennoimassa on psykoterapeutti, psykologi Tiina Röning. Kello 14–16 järjestettävä ammattilaisluento keskittyy työrauhaan lapsiryhmissä ja luokkahuoneissa. Illan yleisöluennossa pohditaan miten kohdata lasten ja nuorten uhmailu ja aggressio oikein. Illan luento- ja keskustelutilaisuus järjestetään klo 18–19.30.

Luentojen aikana on Johanna Suomalan ja Miikka Kallion pieni musiikkituokio. Lapsiperheiden hyvinvointia tukevat järjestöt esittelevät toimintaansa kirkon aulassa klo 13–14 ja klo 16–18. Kahvio on avoinna klo 13–14 ja klo 17–18.

Tapahtuman järjestää Lahden kaupungin perusopetuspalvelut ja oppilashuollon ohjausryhmä. Yhteistyössä ovat mukana Lahden seudun vanhemmat ry, Lahden seurakuntayhtymä ja Päijät-Hämeen lapsiperhejärjestöt. Kasvatuksen yhteistyöfoorumeita on järjestetty yhteistyössä kaupungin, seurakunnan ja järjestöjen kesken vuodesta 2010. 

Tilaisuus järjestetään Ristinkirkon kirkkosalissa.  Molempiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy, luennoille ei ole ennakkoilmoittautumista. 

Lisätietoja:

Eija Kinnunen, opiskeluhuollon palvelupäällikkö, eija.kinnunen@lahti.fi