Siirry suoraan sisältöön

26.7.2016 14:30

Kierrätyskilpailussa tuunataan uutta roskista

Onko sinulla kotona käyttökelpoista tavaraa, joka on päätymässä roskikseen? Osallistu Ympäristöviikon yleisökilpailuun ja olet mukana kisaamassa parhaan kierrätystuotteen keksijän tittelistä!
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/AjankohtaistaSite/UutisetSite/PublishingImages/patina-1.jpg

Tarkoituksena on askarrella, tuunata tai rakentaa muuten kierrätykseen päätyvästä materiaalista jotain uutta! Saat toteuttaa työsi valitsemallasi tavalla ja se voi olla mikä vain kierrätysmateriaaleista valmistettu tuote. Voit esimerkiksi askarrella korun vanhoista puuhelmistä tai rakentaa vaikka majan kierrätetyistä laudanpätkistä, tyyli on vapaa! Voit osallistua kilpailuun useammallakin työllä.

Kilpailuaika on 1.8. – 12.9.2016.

Kohtuullisen kokoiset valmiit työt voi toimittaa VisitLahti -pisteelle kauppakeskus Trioon sen aukioloaikoina (ark. 10-17, la 9-16). Merkitse työsi tunnuksella 'Kierrätyskilpailu' ja liitä mukaan yhteystietosi. Vaihtoehtoisesti kilpailutyöstä voi ottaa kuvan ja lähettää osoitteeseen ymparisto@lahti.fi ja toimittaa työn sovitusti kilpailun järjestäjälle. Näyttelyn jälkeen tekijät voivat noutaa omat työnsä takaisin itselleen.

Kaikki teokset ovat näyttelyssä vuoden 2016 Ympäristökylä -tapahtumassa 22.9.2016, jossa palkitaan sekä raadin, että yleisön suosikkityö. Voittajille on luvassa 100 euron lahjashekit ja kunniamaininta hyvästä ympäristöteosta.

Lähde mukaan luomaan käytetystä uutta ja samalla autat tekemään luonnostamme puhtaamman!

Kilpailulla ei ole ikärajaa.

Ympäristöviikon 20. juhlavuotta vietetään tänä vuonna viikolla 38, 19.9. – 25.9.2016
Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

Ympäristöviikon verkkosivut