Siirry suoraan sisältöön

2.9.2016 15:10

Kokeile ja löydä oma liikuntajuttu Lahen lapset liikkuu –sporttikalenterilla

Lahen Lapset Liikkuu -lukkarista voi selailla eri lajien harrastustarjontaa lajin sekä päivämäärän mukaan. Kun itseä kiinnostava laji löytyy, ilmoittaudu mukaan harjoituksiin.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/LiikuntaSite/PublishingImages/Lapset_urheilee.jpg

​Haluaisitko aloittaa liikuntaharrastuksen, mutta et oikein tiedä mikä olisi kivaa? Lahen lapset liikkuu -toiminnan kautta pääset kokeilemaan eri lajeja, joista voit löytää oman juttusi ja saat kaupan päälle kivoja kavereita!

Lahen Lapset Liikkuu -lukkarista voi selailla eri lajien harrastustarjontaa lajin sekä päivämäärän mukaan. Kun itseä kiinnostava laji löytyy, ilmoittaudu mukaan harjoituksiin.

Jokaiseen lajiin voi käydä tutustumassa maksutta kolme kertaa. Ilmoittautumalla etukäteen varmistaa paikan haluamaansa lajiin ja harjoitusajankohtaan.

Harrastustarjonnan ilmoittautumislinkki on jo auki ja varsinaiset liikunnalliset toiminnat käynnistyvät maanantaina 5.9. Lukkarikampanjan ensimmäinen pilotointijakso on voimassa 5.9. - 23.10. Syksyn toinen kampanja uusine harrastusmahdollisuuksineen alkaa 31.10. ja päättyy 11.12.

Tutustu Lahen lapset –lukkariin

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://www.kuntapalvelut.fi/lahti

Lahen lapset liikkuu -lukkarikampanjaan on kutsuttu mukaan kaikki Lahden alueen seurat. Jokainen seura on itse päättänyt mukaan lähdöstä tai pois jäännistä oman toimintansa näkökulmasta. Harrastustarjonta muotoutuu siis mukana olevien seurojen, niiden lajikirjon ja tarjoamien tutustumiskertojen mukaiseksi.

Ensimmäisessä ilmoittautumisjaksossa ovat mukana seuraavat seurat: EMA Sport ja Taekwondo Lahti, Keilaseura Bay, Kiekkoreipas, Lahden Mailaveikot, Lahden ratsastajat, Lahden Sugata, Lahden Suunnistajat-37 ja Namika Lahti juniorit.

Jos kiinnostavaa lajia ei kalenterista kuitenkaan löydy, niin kannattaa olla yhteydessä suoraan itseään kiinnostavan lajin seuraan ja kysyä mahdollisuudesta päästä tutustumaan lajiin.

Lahen Lapset Liikkuu-sporttikalenteri kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan. Uusi sporttikalenteri tarjoaa mahdollisuuden kokeilla monipuolisesti useita liikuntalajeja, mikä osaltaan madaltaa kynnystä osallistua ohjattuun seuratoimintaan. Lasten ja nuorten uudentyyppistä liikunnan kokeilutoiminnan on käynnistänyt Lahden kaupungin Liikuntapalvelut yhdessä lahtelaisten urheiluseurojen kanssa.

Lisätietoja
Laura Packalén-Vehko                                        
Terveysliikuntasuunnittelija                              
laura.packalen-vehko@lahti.fi 
puh. 050 383 6477                                          

Jari Unelius
Liikuntapalveluvastaava
jari.unelius@lahti.fi
puh. 040 702 9236

kaupungin verkkosivuilta Liikunta ja ulkoilu