Siirry suoraan sisältöön

14.9.2016 9:05

Kolmen leikkipuiston remontit valmistuneet

Kytölässä sijaitsevan Riekonpuiston täysremontin valmistumista juhlistetaan leikkialueen avajaisilla lähiasukkaiden kanssa torstaina 15. syyskuuta klo 17-19. Leikkialueen kalusteet on uusittu ja asfalttikentällä voi heitellä koripalloa tai hypätä ruutua.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/AjankohtaistaSite/UutisetSite/PublishingImages/IMG_6970.JPG

Riekonpuiston leikkialueen lisäksi kaupunki on tehnyt täysremontin Sairaalapuiston ja Ilvessuonkankaan leikkialueilla. Ilvessuonkankaalle on asennettu luontotyyppiset puiset kalusteet, koska leikkialue sijaitsee lumo-alueen (=luonnon monimuotoisuus, suojelualue, pieni suo) luona.

Riekonpuiston leikkialueen osoite on Riekontie 11, Sairaalapuiston leikkialueen osoite Harjukatu 52 ja Ilvessuonkankaan leikkialueen osoite Karhunkatu.

Perhepuiston liukumäet valmistumassa

Perhepuiston leikkialueen isojen purettujen putkiliukumäkien uusimistyö valmistuu lähiaikoina. Perhepuiston alkuperäiset, yli 25 vuotta vanhat liukutornit poistettiin käytöstä elokuun puolivälissä, ja uudet korvaavat rakenteet on asennettu paikoilleen.
Tällä viikolla alkoi kumialustan pintavalu ja sen jälkeen jatketaan vielä viimeistelytöillä. Vihertyöt viimeistellään keväällä 2017.

Launeen perhepuiston osoite on Kaarikatu 26.

 

Lisätietoja

suunnitteluhortonomi Eila Palojärvi,
p. 050 5594 179, eila.palojarvi@lahti.fi
Lahden leikkipuistoja verkossa