Siirry suoraan sisältöön

16.11.2016 12:00

Kommentoi osallisuusohjelmaa

Miten Lahdessa edistetään osallisuutta ja mitä sillä tavoitellaan? Osallisuusohjelman luonnos on avoinna kommentoitavaksi. Nyt voit vaikuttaa ohjelman sisältöön.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/AjankohtaistaSite/UutisetSite/PublishingImages/kaupunkisuunnittelupeli-2.jpg


Lahden kaupungin tavoitteena on laajentaa ennakkoluulottomasti kuntalaisten osallistumismahdollisuuksia. Tätä tavoitetta halutaan edesauttaa Lahden asukkaita ja kaupungin työntekijöitä varten laaditulla osallisuusohjelmalla.

Osallisuusohjelmassa kuvataan, miten Lahdessa edistetään osallisuutta ja mitä osallistamisella tavoitellaan. Työntekijälle osallisuusohjelma sisältää tapausesimerkkejä ja ohjenuoria. Asukkaalle se on väline saada tietoa osallistumismahdollisuuksista ja arvioida tavoitteiden toteutumista.

Osallisuusohjelma on luonnosvaiheessa ja pyydämme siitä kommentteja ja havaintoja lopullista versiota varten. Vastaa kyselyyn ja anna palautetta osallisuusohjelman luonnoksesta. Kysely on auki 30.11.2016 asti.

Kyselyssä kartoitetaan myös lahtelaisten toiveita osallistamistavoista sekä tuloksista tiedottamisesta. Vastaukset auttavat osallisuusohjelman käytännön toteuttamisessa.
Tutustu osallisuusohjelmaluonnokseen: http://lahdenvuosi.fi/osallisuusohjelma
Vastaa kyselyyn verkossa
tai lataa Porukka-sovellus ja ota kantaa osallisuusohjelmaan mobiilisti www.lahti.fi/porukka