Siirry suoraan sisältöön

23.11.2017 15:30

Lahden Lasten Talvikarnevaalien julistekilpailun voittaja on kuvataitelija Kirsi Karppinen

35. Lahden Lasten Talvikarnevaaleja vietetään 27.1.–11.2.2018 teemalla askel kohti seikkailua.

​Lahden Lasten Talvikarnevaalien vuoden 2018 julistekilpailun ja visuaalisen ilmeen toteutti lahtelainen kuvataiteilija Kirsi Karppinen. Teoksessa toteutui oivallisesti leikkimielisyys ja karnevaalien teema askel kohti seikkailua

Kirsi Karppinen on valmistunut taideinstituutista vuonna 2011 ja hänen pääasialliset työtekniikkansa ovat maalaaminen ja piirtäminen. Karppinen on Lahden Taiteilijaseuran puheenjohtaja ja hän toimii muutenkin aktiivisesti yhdistystoimijana.

Julistekilpailu oli suunnattu alan opiskelijoille ja ammattilaisille. Lahden kaupungin ja Kauno ry:n edustajista koottu työryhmä valitsi voittajateoksen kilpailun aikana jätetyistä luonnoksista.

Lahden Lasten Talvikarnevaalit on yksi Suomen perinteikkäimmistä ja suurimmista lastenfestivaaleista. Lähes kolme viikkoa kestävä lastenkulttuurin festivaali on laajan yhteistyöverkoston voimin rakennettu tapahtuma, jossa pääkohderyhmä on lapset ja nuoret niin yleisönä, osallistujina kuin esiintyjinäkin.

Talvikarnevaalit haluaa toimia laadukkaan ja lapsilähtöisen lastenkulttuurin puolestapuhujana osoittamalla omalla toiminnallaan, kuinka mielenkiintoinen, monipuolinen ja taiteellisesti korkeatasoinen lastenkulttuuriin keskittynyt festivaali voikaan olla.

35. Lahden Lasten Talvikarnevaaleja vietetään 27.1.–11.2.2018.

Lisätiedot
Lahden kaupunki, sivistyksen palvelualue
kulttuurituottaja Sari Tuominen, p. 044 769 8649
www.lahti.fi
www.phlastenkulttuuri.fi