Siirry suoraan sisältöön

20.1.2016 0:00

Lahden Servio uusi Clean Card –sertifikaattinsa

Sertifikaatti on puhtauspalveluyrityksen laaduntuottokykyä osoittava todistus, joka myönnetään auditoinnin perusteella.

SSTL Puhtausala ry on myöntänyt Lahden Serviolle Clean Card –sertifikaatin. Alkuperäinen sertifikaatti myönnettiin 27.12.2012 Lahden Siivouspalvelulle laaduntuottokyvyn kypsyystasosta.

Clean Card -sertifikaatti on puhtauspalveluyrityksen laaduntuottokykyä osoittava todistus, joka myönnetään auditoinnin perusteella. Clean Card voidaan myöntää organisaatioille, jotka SSTL Puhtausala ry:n valvonnassa täyttävät puhtauspalvelutoiminnan laatua, vastuullista liiketoimintaa ja ympäristönsuojelua koskevat vaatimukset. Sertifikaatti on voimassa kolme vuotta ja sitä valvotaan puolivuosittain. Auditoinneista vastaa Inspecta Sertifiointi Oy.

Lahden Servio kehittää palvelutoimintansa laatua mm. kouluttamalla henkilöstöään. Esimiehistä yli 60 % on saanut viime vuoden aikana johtamiskoulutusta. Oppivan organisaation kannustamana perus- tai ammattitutkintoon johtavaa koulutusta koko henkilöstölle tuetaan. Koulutuskeskus Salpauksen työssäoppijoita on ollut viime vuonna työharjoittelussa yli 70.

Lahden Servio on Lahden kaupunginhallituksen toimialan taseyksikkö. Lahden Serviossa on 235 vakituista työntekijää ja työkohteita Lahden kaupungin alueella on n. 230 mm. päiväkodit, koulut, virastot sekä Jalkarannan ja kaupunginsairaalat.

 

Lisätietoja

Tarja Jantunen
palvelujohtaja
050 559 7952