Siirry suoraan sisältöön

19.9.2016 9:15

Lahden Uimahallin remontti valmistui

Syksyllä 60 vuotta täyttävän hallin ilmettä on päivitetty vuoden kestäneen remontin aikana. Remontin yhteydessä myös kuntosalin laitteita on uusittu.
Lahden Uimahalli

Lahden Uimahallin ovet avautuvat yleisölle maanantaina 19.9. klo 13.30, kun reilun vuoden ajan kestänyt remontti saadaan päätökseen. Syksyllä 60 vuotta täyttävän hallin päivitettyä ilmettä on havaittavissa jo sisääntulon jälkeen uusituissa kahviotilan pinnoissa ja kalusteissa.

Remontin aikana hallissa on myös korjattu isot betonirakenteet, poistettu asbestirakenteet allastiloista ja kellarikerroksen allastekniikka on uusittu. Näiden korjausten myötä allastilan yleisilme on valoisa ja uutta ilmettä tuovat myös uusittu valvojan koppi, ison altaan starttijakkarat ja ponnahduslauta. Pesu- ja saunatilojen uudet ratkaisut on mietitty sekä asiakkaiden että puhtaanapidon kannalta selkeiksi ja toimiviksi.

Vesiliikunnan lisäksi Lahden Uimahallissa on mahdollisuus kuntosaliharjoitteluun. Remontin yhteydessä osittain uusitut lihaskunto- sekä aerobiset laitteet tuovat uutta ilmettä kuntosaliin.

Lahden Uimahalli on kaikkein kuntalaisten monipuolinen liikuntapaikka keskellä kaupunkia. Omatoimisen liikkumisen lisäksi hallissa on tarjolla kaupungin tarjoamia ikäihmisten ja liikuntarajoitteisten sekä SPORTTIKORTTIIN kuuluvia liikuntaryhmiä.

Lisätietoja liikuntaryhmätarjonnasta

Lahden Uimahallin aukioloajat:

​ma 13.30-20
​ti 6-20
​ke 13-20
​to 6-220
​pe 6-20
​la 11-17
​su 11-17