Siirry suoraan sisältöön

24.1.2017 14:50

Lahtelaisia koulutuksen asiantuntijoita opetusteknologian messuille Lontooseen

Matka liittyy perusopetuksen ja lukiokoulutuksen uusiin opetussuunnitelmiin, muun muassa toimintakulttuurin kehittämistyöhön, uuteen pedagogiikkaan ja verkostoitumiseen.  

​Lahtelaisia koulutuksen asiatuntijoita vierailee Lontoon ExCelissä 25.-27.1.2017 järjestettäville opetusteknologian BETT-messuilla.

Lontoon BettShow.com on Euroopan suurin oppimisen teknologian messu- ja seminaaritapahtuma. Messuilla on laaja kirjo erilaisia seminaariesityksiä kaikille kouluasteille ja kaikkialta maailmasta. Ohjelmaan sisältyy workshopeja, luentoja sekä yhteistyökumppaneiden tapaamisia.

Lontooseen suuntautuva messu- ja seminaarimatka liittyy perusopetuksen ja lukiokoulutuksen uusiin opetussuunnitelmiin. Perusopetuksessa uusi opetussuunnitelma vaatii muun muassa toimintakulttuurin kehittämistyötä ja lukiokoulutuksessa uutta pedagogiikka.   

- On tärkeää, että Lahti on ajantasalla ja osaa viedä digitalisaatiota luonnolliseksi osaksi ja järkevästi koulutyöhön. Samalla voidaan edistää koulujen ja oppilaiden yhdenvertaisuutta, taustoittaa perusopetuksesta aluepäällikkö Mika Silvennoinen.

Messu- ja seminaaritapahtumaan osallistuu Suomesta satoja koulutusalan ammattilaisia.
- Lahtelaisille opettajille ja rehtoreille tarjoutuu samalla mahdollisuus verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden tapaamisiin, kertoo lukiojohtaja Heikki Turunen.

Lahdesta matkalle osallistuu lukiokoulutuksesta neljä opettajaa sekä lukiojohtaja. Perusopetuspalveluista matkalle osallistuu opettajia, rehtoreita, projektipäällikkö sekä aluepäälliköt ja vastuualuejohtaja, yhteensä 12 henkilöä.

Matkablogi videomuodossa rakentuu osoitteeseen: http://sivut.edu.lahti.fi/~palkio/index.php/bett2017/


Lisätiedustelut
Lahden kaupungin sivistystoimiala

perusopetuspalvelut
vastuualuejohtaja Lassi Kilponen, puh. 044 716 1328
aluepäällikkö Mika Silvennoinen, puh. 044 416 4690

lukiokoulutuspalvelut 
lukiojohtaja Heikki Turunen, puh. 044 716 1330
lehtori, Lahden lukioiden tietotekniikkakoordinaattori Esa Palkio, puh. 050 3836 517 / matkablogi