Siirry suoraan sisältöön

27.2.2017 12:40

Lahti, minun kaupunkini -video nostaa esiin lahtelaiset

Videolla noin 40 lahtelaista kertoo yhtenäisen tarinan rakkaudestaan kotikaupunkiinsa. Brändivideo on osa Lahden kaupungin viime vuoden lopulla tehtyä brändiuudistusta.
Kuvakaappaus Lahti, minun kaupunkini -videosta

Lahden kaupunki on julkaissut uuden brändivideon. Lahti, minun kaupunkini –videolla noin 40 lahtelaista kertoo yhtenäisen tarinan rakkaudestaan kotikaupunkiinsa. Noin kolmen minuutin mittaisella videolla nähdään mm. rap-artisti ja videobloggaaja Arttu Lindeman, mäkihyppääjä Janne Ahonen ja kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta.

 Video on osa Lahden kaupungin viime vuoden lopulla tehtyä brändiuudistusta, ja käsikirjoituksessa hyödynnettiin kaupunkilaisilta saatua palautetta. Video tukee brändin teemaa - Lahti on aito, rohkea ja kekseliäs vastakohtien kaupunki.

Videon tarinan on kirjoittanut lahtelainen kirjailija Kalle Veirto. Käsikirjoituksesta sekä ohjauksesta vastasi Sam Shingler, ja videon on tuottanut helsinkiläinen tuotantoyhtiö Mjölk.

Videon lyhyt versio on ollut nähtävillä Lahti2017 MM-kisojen televisiolähetyksissä. Lahti-videon näkee kisojen aikana noin 500 miljoonaa tv-katsojaa ympäri maailmaa.