Siirry suoraan sisältöön

14.3.2016 0:00

Lamk edistämään kaupungin strategian toteuttamista

Yhteistyötä kohdistetaan erityisesti Lahden kaupungin uuden strategian tavoitteiden edistämiseen.

​Kumppanuussopimuksen tavoitteena on kehittää ja vahvistaa Lahden ammattikorkeakoulu Oy:n ja Lahden kaupungin yhteistoimintaa kilpailukyvyn kasvattamiseksi, strategisia ja operatiivisia tavoitteita sekä henkilöstön ja opiskelijoiden osaamisen ja hyvinvoinnin edistämistä. 

Yhteistyötä kohdistetaan erityisesti Lahden kaupungin uuden strategian tavoitteiden edistämiseen. Painopisteinä ovat kiertotalouden kansallinen ja kansainvälinen edistäminen, muotoilun kansallisen keskittymän vahvistaminen sekä yrittäjyyden ja yritysyhteistyön kehittäminen.

LAMK Oy tukee myös kaupungin organisaation osaamisen ja palvelujen uudistamista sekä kaupunkiseudun kehittämistä. Kaupunki edistää osaltaan opiskelijoiden opinnäytetöiden, harjoitteluiden ja kehittämisprojektien toteuttamismahdollisuuksia.

Sopimus selkeyttää kaupungin omistajaohjausta ja LAMK Oy:n ja kaupungin välistä yhteistyötä. Lisäksi se tukee ammattikorkeakoulun tavoitteita Opetus- ja kulttuuriministeriön neuvotteluissa sopimuksesta vuodelle 2017-2020, kertoo yhteysjohtaja Elina Laavi


Lisätietoja 

 

 yhteysjohtaja Elina Laavi, Lahden kaupunki, puh. 040 708 2121