Siirry suoraan sisältöön

29.9.2016 12:00

Lasten ympäristöpäivä tarjoaa vinkkejä ympäristötekoihin

Ympäristöpäivä järjestetään Nuorisokeskuksessa ja sen pihapiirissä lauantaina 8. lokakuuta. Tarjolla on runsaasti toimintaa ja tekemistä sekä vinkkejä arjen pieniin ympäristötekoihin.

​Lasten ympäristöpäivän aikana pääsee valmistamaan soittimia ja käsinukkeja kierrätysmateriaaleista ja askartelemaan luonnonmateriaaleista. Tapahtumassa voi tutkia luontoa luupilla, kokeilla poniratsastusta ja tutustua ambulanssin, roska-auton ja paloauton toimintaan. Luvassa on myös perheen pienimmille suunnattu musa- ja satunurkka, kasvomaalauksia, lelunvaihtotori, kestovaippalainaamo, Messi Menninkäisen ympäristöneuvontaa sekä tanssi- ja sirkusesityksiä.

Suosittu Lasten ympäristöpäivä järjestetään Nuorisokeskuksessa nyt jo yhdeksättä kertaa.  Toimintaa ja tekemistä tapahtumaan tuovat mukanaan lukuisat julkiset, yksityiset ja kolmannen sektorin toimijat. Järjestelyistä vastaa Lahden kaupungin nuorisopalvelut.

Tapahtuma ja sen toiminnot ovat maksuttomia. Lasten ympäristöpäivä järjestetään Nuorisokeskuksessa ja sen pihapiirissä lauantaina 8. lokakuuta kello 10.00–14.00.

 

Lisätietoja

Ritva Jokinen, Lahden kaupungin nuorisopalvelut
​p. 050 398 5650