Siirry suoraan sisältöön

18.1.2016 0:00

Launeen uusi nuorisotalo avautuu

Nuorisotalon toimintaa on suunniteltu yhdessä nuorten kanssa. Nuoret ovat päässeet vaikuttamaan muun muassa toiminnan sisältöön ja aukioloaikoihin.

​Launeen nuorisotalossa Lehtokatu 2:ssa vietetään avajaisia lauantaina 23.1. kello 16.00–20.00. Avajaisissa esiintyy Ideaali & Jay Who?. Luvassa on myös kilpailuja, tarjoilua ja diskoilua.

Uusi nuorisotalo tarjoaa vapaa-ajantoimintaa ja tekemistä 4.–6.-luokkalaisille sekä yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Entisestä päiväkodista nuorisotaloksi muutettu kiinteistö korvaa alueelta viime kesänä puretun Nuorisotalo Profiilin.

Launeen nuorisotalon toimintaa on suunniteltu yhdessä alueen nuorten kanssa. Nuoret ovat päässeet vaikuttamaan toiminnan sisältöön, aukioloaikoihin, välineisiin, avajaisiin ja sisustukseen. Toimintaa muokataan jatkuvasti nuorten toiveiden mukaisesti.

Uuden nuoristalon avajaistapahtuma on osa Lahden nuorisopalveluiden Starttiviikkoa. 22.–30.1. järjestettävään Starttiviikkoon kuuluu yli 30 tapahtumaa, joiden kautta on helppo tutustua ja tulla mukaan nuorisotalojen toimintaan.

 

Lisätietoja

 Hanna Merivirta
 Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Launeen nuorisotalo
 p. 050 518 4495