Siirry suoraan sisältöön

17.12.2018 17:00

Luistelemaan pääsee jo 13 jääkentällä

Mukavia luiteluhetkiä! - Luistelukunnossa ovat Kisapuiston, Kivimaan, Mukkulan, Radiomäen, Nastolan Urheilukeskuksen sekä Erstan, Kirkonkylän, Kukkasen, Villähteen koulujen, Kankolan ja Nikkilän kentät, pienkentistä Kanervan ja Riihelän kentät. (tilanne 5.1.19). Nyt myös kaikilla leikkialuekentillä pääsee jo luistelemaan, osalla paremmin, osalla välttävästi (tilanne 11.1.19).
Pojat luistelevat Kisapuiston kentällä.

(Uutista päivitetty 11.1.2019 leikkialuekenttien osalta)

Uusia kenttiä saadaan luistelukuntoon ja toisaalla kenttien jäädytyksiä jatketaan. Kootun tilanteen näet verkkosivuiltamme Ulkoliikuntapaikat sekä Jääkentät ja -kaukalot, pdf. 

Valvotut kentät

Kaikki valvotut kentät ovat luistelukunnossa: Mukkulan kenttä Torpinkadulla, Radiomäen, Kisapuiston sekä Nastolan Urheilukeskuksen kentät ja nyt myös Kivimaan kenttä.  Kentät ovat avoinna ma-pe klo 8–20.30 ja la-su klo 9–17, jolloin myös pukukopit ovat käytettävissä.  

Valvottujen kenttien kunnossapidosta huolehditaan päivittäin. 

3 - 5 kertaa viikossa kunnostettavia kenttiä

Kunnossapitoluokkaan 2 kuuluvia kenttiä hoidetaan 3 - 5 kertaa viikossa. Näistä kentistä luistelukunnossa ovat Kankolan kenttä Kotikujalla sekä Kukkasen ja nyt myös Erstan, Kirkonkylän, Villähteen ja Nikkilän kentät. Muut kunnossapitoluokkaan 2 kuuluvat kentät avataan viimeistään 7.1.2019 - säävarauksella.

Pienkentät

Pienkentistä Kanervan kenttä Rakokiventiellä sekä Riihelän kenttä ovat luistelukunnossa. Työn alla on Paavolan kenttä Tunnelipolulla sekä Salinkallion kenttä, Salinmäentie 1. Pienkenttien kunnossapito on kiertävää ja tehdään kerran viikossa.

Leikkialuekentät

Lahden alueella on myös puhtaasti luisteluun tarkoitettuja jäädytettäviä leikkialuekenttiä yhteensä 37. Leikkialuekenttiä ei ole tarkoitettu mailapeleihin. Nyt myös kaikilla leikkialuekentillä pääsee jo luistelemaankin, osalla paremmin, osalla
välttävästi. Leikkialuekenttien pohjien tekoa ja jäädytyksiä jatketaan. 

Jääkentät ja -kaukalot 

Lisätiedot

Kunnossapitoluokkien 1 – 3 kenttä- ja harjoitusvuoroasioista
liikuntapaikkamestari Harri Uurainen, puh. 050 559 4282
liikuntapalveluvastaava Vesa Painilainen, puh. 050 383 6470 

Leikkialuekentistä voi laittaa viestiä kaupungin palautepalveluun
ePalaute