Siirry suoraan sisältöön

8.6.2016 13:45

Maastokatselmus huipentuu sillan avajaistansseihin

Tekninen ja ympäristölautakunta tekee seuraavan kokouksensa alla maastokatselmuksen, joka päättyy kunnostettuun Pallaksen rantaan.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/AjankohtaistaSite/UutisetSite/PublishingImages/rullakatu-3.jpg

​Lautakunta suuntaa aluksi Nastolan alueelle kohteinaan Vanhankartanontie, Villähteen aseman seutu, Rakokivi, Montarin alue ja Taivaanranta.

Maastokatselmus huipentuu Pallaksen rannan uuden raittisillan avajaisiin, jonne kaikki kaupunkilaiset ovat tervetulleita. Sillan avajaiset tansseineen ja kahvitarjoiluineen alkavat kello 15.00.

Esityslistalla seutulippu

Lautakunnan kokouksen esityslistalla on muun muassa Nastolan seutulipun lakkauttaminen sekä Lahden seutulipun hinnan korottaminen syyskuun alusta alkaen.

Esityksen mukaan Nastolan seutulippu tulisi yhdistää osaksi Lahden seutulippua, jolloin kaupunkilaiset olisivat seutulippujen osalta tasa-arvoisessa asemassa. Esitetty muutos ei aiheuttaisi asiakkaille toimenpiteitä, sillä tarvittavat muutokset pystytään tekemään Matkahuollon taustajärjestelmässä.

Joukkoliikenteen lipunhintoja on esitetty korotettavaksi viidellä prosentilla joukkoliikenteen talouden tasapainottamiseksi. Seutulippukunnille on lähetetty asiasta lausuntopyynnöt, jotka on pyydetty jättämään 13. kesäkuuta mennessä.

Lahden seutulipun hinta on nykyisin 85,50€ ja korotuksen jälkeen uudeksi hinnaksi tulisi 90€. Esitetty korotus astuisi voimaan syyskuun alussa.

Lue lisää: Tervetuloa Pallaksen sillan avajaistansseihin!

Kartta