Siirry suoraan sisältöön

10.10.2016 16:20

Mari Kuparinen aloitti yhteysjohtajana

Lahden kaupungin uusi yhteysjohtaja Mari Kuparinen on aloittanut 10.10.2016 tehtävässään.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/AjankohtaistaSite/UutisetSite/PublishingImages/marikuparinen-1-2.jpg

​Kuparinen vastaa työssään edunvalvonnasta ja yhteydenpidosta sidosryhmiin sekä toimii kaupunginhallituksen toimialalla elinvoima- ja kilpailukykypalvelut -vastuualueen johtajana. Yhteiskuntatieteiden maisteri Kuparinen työskenteli ennen siirtymistään Lahden kaupungille Uudenmaan liiton elinkeinopäällikkönä ja hänellä on työhistoriaa myös Päijät-Hämeen liitosta.

Kuparinen on perehtynyt aiemmissa tehtävissään Sitran koordinoiman Smart & Clean -säätiön toimintaan ja näkee säätiön Lahden kannalta merkittävänä. Säätiö mahdollistaa mm. läheisen yhteistyön pääkaupunkiseudun toimijoiden kanssa ja Lahden ympäristöosaamisen kehittämisen sekä tarjoaa ympäristöalan yrityksille monipuolisia mahdollisuuksia.

Kuparinen korostaa lisäksi Jyväskylän ja Kuopion kanssa tehtävän tiiviin yhteistyön tärkeyttä.
- Pääkaupunkiseudulla on kapea kuva Suomesta, ja usein tärkeät kasvukeskukset unohtuvat puhuttaessa suurimmista kaupungeista. Jyväskylän ja Kuopion kanssa liittoutumalla voimme saada paremmin äänemme kuuluviin kaupunkipolitiikassa, toteaa Kuparinen.

Lahtelaisena Kuparinen nostaa kotikaupunginsa parhaimmiksi puoliksi loistavat liikunta- ja kulttuurimahdollisuudet sekä asuinviihtyvyyden.
- Lahtelaisten kannattaa olla ylpeitä hienosta kaupungistaan. Lahdessa välimatkat ovat todella lyhyitä esimerkiksi pääkaupunkiseutuun verrattuna, mikä on mielestäni arjen luksusta, iloitsee Kuparinen.

Lisätietoja:
yhteysjohtaja Mari Kuparinen p. 044 371 9450