Siirry suoraan sisältöön

23.8.2016 10:00

Myllypohjan koulussa koulutyö jatkuu tiistaina normaalisti

Hanasta tulee vettä ja wc:t toimivat.

Myllypohjan koulussa koulutyö jatkuu tiistaina normaalisti. Hanasta tulee vettä ja wc:t toimivat. Lahti Aqua juoksuttaa putkistoa puhtaaksi ja on antanut luvan käyttää vettä normaalisti. Toistaiseksi hanavettä koulupäivän aikana ei kuitenkaan juoda, vaan odotetaan vielä varmistusta veden puhtaudesta. Ruokailua varten kouluun on erikseen toimitettu juomavettä.  

Koulun koko henkilökunta toimii ohjeistuksen mukaan tiivissä yhteistyössä. Rehtori on välittänyt huoltajille tilannetietoa wilma-viestein niin eilen maanantaina kuin vielä tänään tiistainakin.

Lisätiedustelut
Sivistystoimiala, Perusopetuspalvelut
Myllypohjan koulun rehtori , Reetta Ahokas, puh. 050 518 0292

_____

Tiedote 22.8.2016

Myllypohjan kouluun ei tule vettä, 3. - 6. luokkien koulupäivä on peruttu

Myllypohjan koulun 3.- ja 6. –luokkalaisten koulupäivä maanantaina 22.8.2016 on peruttu. 1.-2.-luokkalaisilla on tänään retkipäivä.

Myllypohjan koululle ei tule vettä eikä viemäristö ole toimintakunnossa. Lahti Aqua selvittää asiaa.

Myllypohjan koulun 3.- ja 6. –luokkalaisten koulupäivä maanantaina 22.8.2016 on peruttu. Huoltajille on ilmoitettu asiasta wilma-viestillä. Lisäksi luokkien opettajat yrittävät parhaillaan tavoittaa huoltajia ja oppilaita puhelimitse tai muulla parhaaksi katsomallaan tavalla.

1.-2.-luokkalaisilla on tänään retkipäivä, ja ruokailu tapahtuu Ahtialan koululla. Iltapäiväkerho toimii tämän päivän Ahtialan koulun tiloissa. Myös kerhosta ollaan yhteydessä lasten huoltajiin.

Mikäli viesti ei tavoita 3. -6. luokkien oppilasta tai huoltajia, koulu toimii kuitenkin resurssiensa mukaan ja huolehtii oppilaista. Mahdollisuuksien mukaan 3.-6.-luokkalaiset lähetetään kotiin. Taksikuljetusta on koululta informoitu.

Huoltajien lisätiedusteluihin vastaa lapsen luokanopettaja. Asiasta laitetaan lisäviestiä huoltajille maanantain kuluessa.

Myllypohjan alakoulussa 1 – 6 luokan oppilaita on 295, henkilöstöä reilut kolmisenkymmentä.

Lisätiedustelut
Sivistystoimiala, Perusopetuspalvelut
Myllypohjan koulun rehtori , Reetta Ahokas, puh. 050 518 0292