Siirry suoraan sisältöön

7.11.2016 12:40

Nastola.fi-sivusto on uudistunut

Lahden kaupungin Nastolan aluejohtokunta avaa uudistetun nastola.fi-verkkosivuston 7.11.2016.

​Verkkosivuja ylläpitää Nastolan aluejohtokunta ja ne ovat aiemmin olleet Nastolan kunnan käytössä. Uudistetut responsiiviset sivut tarjoavat paikallistietoa Nastolan alueen tapahtumista, toimijoista, Nastolan aluejohtokunnan toiminnasta, alueen erityispiirteistä sekä historiasta. Projekti aloitettiin keväällä 2016, ja asukkaiden, yhteisöjen ja yrittäjien toiveita kysyttiin mm. sosiaalisen median kautta. Sisällöntuotantoon on osallistunut myös aluejohtokunnan edustajia.

Hyvän Olon Nastola -sivujen tavoitteena on palvella niin kaupunkilaisia, yhdistyksiä, matkailijoita kuin vapaa-ajan asukkaita sekä yrittäjiä. Verkkosivuilta löytyvät esimerkiksi kootusti Menoinfon Nastolan alueen tapahtumat sekä videoita Nastolan alueen kylistä, toimijoista, nähtävyyksistä sekä kohteista.

Verkkosivu-uudistus on toteutettu Lahden kaupungin elinvoima- ja kilpailukykypalveluiden, aluejohtokunnan, viestintäpalveluiden ja Lahden Tietotekniikan yhteistyönä. Yhteistyökumppanina toteutuksessa on ollut JPP-Soft Oy.

Sivuston käyttöönoton jälkeen nastola.fi-palvelua kehitetään tarpeen mukaisesti ja asukaslähtöisesti. Tiedot Lahden kaupungin toiminnasta ja palveluista löytyvät normaaliin tapaan Lahti.fi-sivustolta.

Lisätietoja:
aluekoordinaattori Tia Mäkinen, p. 044 769 8695