Siirry suoraan sisältöön

25.2.2016 0:00

Orkesterin intendentin tehtävään 17 hakijaa

Valintatyöryhmä kuulee asiantuntijana syyskauden 2016 alusta aloittavaa orkesterin taiteellista johtajaa.

Lahden kaupunginorkesterin intendentin tehtävään tuli määräaikaan mennessä 17 hakemusta.

Hakijat aakkosjärjestyksessä (kolme hakijaa ei halua nimeään julkisuuteen): Arna Bertin (Helsinki), Hannele Eklund (Espoo); Samu Forsblom (Oulu), Teemu Kirjonen (Lahti), Hanna Kosonen (Helsinki), Mikko Missi (Helsinki), Petteri Oksanen (Hyvinkää), Marja-Leena Pétas-Arjava (Helsinki), Jukka Sairanen (Lahti), Satu Strömberg (Espoo), Jurjen Toepoel (Apeldoom, Hollanti), Tapio Tuomela (Helsinki), Hannu Wuorela  (Kaarina), Tuula Yrjö-Koskinen (Helsinki).

Intendentti toimii Lahden kaupunginorkesterin esimiehenä. Tehtävänä on johtaa ja kehittää orkesterin toimintaa sekä vastata palvelujen järjestämisestä, valvonnasta ja tuloksellisuudesta. Intendentti johtaa yli 70 hengen työyhteisöä. Lahden kaupunginorkesteri, Sinfonia Lahti on yksi Lahden keskeisimmistä vetovoimatekijöistä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

Valintaryhmään kuuluvat liikunta- ja kulttuurilautakunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, sivistystoimialan toimialajohtaja, liikunnan ja kulttuurin vastuualueen vastuualuejohtaja sekä henkilöstöpäällikkö. Valintatyöryhmä kuulee asiantuntijana syyskauden 2016 alusta aloittavaa orkesterin taiteellista johtajaa.

 

Lisätiedustelut

toimialajohataja Tiina Granqvist, puh. 050 383 6574
Lahden kaupungin sivistystoimiala