Siirry suoraan sisältöön

6.9.2016 12:15

Pääkirjaston aikuisten alueen remontti alkaa 12. syyskuuta

Aikuisten alue tyhjenee remontin ajaksi kirjoista ja kalusteista. Muun muassa varastoaineisto ja syksyn uutuudet ovat kuitenkin saatavissa. Myös lasten ja nuorten palvelut sekä media- ja musiikkipalvelut ovat saatavilla normaalisti.

​Remontti alkaa maanantaina 12.9. Aikuisten aineisto pakataan ja varastoidaan eikä se ole saatavilla remontin aikana. Pakattua aineistoa ei myöskään voi varata. Aineisto on jälleen käytössä helmikuussa 2017, kun uudistetut tilat avataan.

Aikuisten palvelualue 1. kerroksessa tyhjenee remontin ajaksi kirjoista ja kalusteista 12.9. alkaen, jolloin remontoitava alue suljetaan asiakkailta. Myöskään alakerran asiakaskoneet eivät ole tuolloin enää käytettävissä. Pääkirjaston Lasten ja nuorten palvelut 1. kerroksessa ja Media- ja musiikkipalvelut 2. kerroksessa palvelevat koko remontin ajan. Auditorio on käytettävissä remontin aikana, mutta kokoushuone ja tutkijahuoneet eivät ole.

Varaa aineistoa muista kirjastosta - nouda pääkirjastosta

Remontin aikana pääkirjastossa aikuisten kirjoja on lainattavissa pieni valikoima samoin kuin koko varastoaineisto. Syksyn uutuudet tulevat pääkirjastoon normaalisti varattavaksi ja lainattavaksi.

Pääkirjaston aineistoa siirretään remontin ajaksi lainattavaksi myös lähikirjastoihin. Lahden lähikirjastojen ja Päijät-Hämeen muiden kirjastojen kokoelmat ovat asiakkaiden käytettävissä ja varattavissa normaalisti. Aineistoa voi varata Päijät-Hämeen verkkokirjasto LASTUssa sekä kirjastoissa maksutta ja se kuljetetaan noudettavaksi asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen.

Nyt lainaamaan!

Jotta mahdollisimman suuri osa aineistosta pysyisi lainattavana remontin ajan, toivomme että asiakkaat lainaavat itselleen runsaasti kirjoja ennen remontin alkua. Pääkirjastoon voi palauttaa ja sieltä voi lainata ja varata pakkaamatonta aikuisten aineistoa remontin aikana.

Lahden pääkirjasto on avoinna maanantaista perjantaihin 8-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 10-16. Näistä ajoista arkipäivisin klo 8-10 ja sunnuntaisin klo 10-16 kirjasto on omatoimikäytössä.