Siirry suoraan sisältöön

7.6.2018 11:30

Paasikivenkadun työalue laajenee

Ranta-Kartanoa ympäröivien katujen rakennusurakassa on Ståhlberginkadun ja Kyösti Kallion kadun risteysalueen työt saatu valmiiksi ja risteysalue on avattu liikenteelle. Paasikivenkadun työmaa laajenee ja siltä ajoyhteys Kyösti Kallion kadulle poistuu maanantaina 11.6.
Aleksanterinkatu.

​Aleksanterinkadun kiveystyöt ovat edenneet nopeasti ja uusien ajokaistojen kiveykset valmistuvat kesäkuun puolivälissä. Yksisuuntainen läpiajoliikenne Aleksanterinkadulla tullaan siirtämään uudelle ajokaistalle ennen juhannusta.

Ståhlberginkadun ja Kyösti Kallion kadun risteysalueen työt on saatu valmiiksi ja risteysalue on avattu liikenteelle. Paasikivenkadun työalue laajenee maanantaina 11.6.2018, kun Fellmanin ajot on ajettu. Kyösti Kallion kadun ja Paasikivenkadun risteysalue suljetaan liikenteeltä, mutta Ståhlberginkadun ja Pellonkulmankujan risteykset säilyvät liikenteen käytössä. Kyösti Kallion kadun päällystys- ja tiemerkintätyöt on saatu valmiiksi

Hollolankadun työalueella aloitetaan reunakivien asennustyöt tämän viikon lopulla. Samalla alueella tehdään myös liikennevalopylväiden sekä liikenteenohjausportaalien perustusten asennustöitä. Asfaltointiyöt Hollolankadun nykyisellä työalueella alkavat juhannusviikolla.

Museolle uusi liittymä Kartanonkadulta

Kisapuiston ja Museon väliselle hiekkatielle on rajattu työalue tämän viikon alussa ja vanhan tien rakennekerrokset uusitaan. Työt ovat tällä hetkellä käynnissä kaukolämpölinjan töiden osalta ja jatkuvat maaleikkaustöillä. Museon uuden liittymän työt valmistuvat heinäkuun alkupuolella. Työalueen kohdalla kevyt liikenne on ohjattu kiertämään museon etupihan kautta.

Liikennejärjestelyt 11.6 alkaen


Lisätietoja 

työmaapäällikkö Mikko Ojansuu, Destia Oy
mikko.ojansuu(at)destia.fi

projekti-insinööri Erkki Härkönen, Lahden kaupunki
erkki.harkonen(at)lahti.fi, p. 044 716 1911