Siirry suoraan sisältöön

9.4.2019 11:00

Paavolan muutostyöt aiheuttavat tilapäisiä liikennejärjestelyjä

Paavolan alueen muutostyöt ovat alkamassa ja kestävät syyskuun loppuun. Laaksokadun pysäköintialue suljetaan perjantaiaamuna 12. huhtikuuta. LSL:n LASSI 19 -linja siirtyy poikkeusreitille maanantaina 15. huhtikuuta.
Ilmakuva Paavolasta

​Katuympäristön muutoksilla luodaan viihtyisä ja turvallinen jalankulkuverkosto sekä parannetaan tulevan Paavolan kampusalueen liikenneturvallisuutta. Työt aiheuttavat tilapäisiä liikennejärjestelyjä ja rajoittavat alueen käyttöä.

Katso kartta liikennejärjestelyistä

Laaksokatu on parannustöiden takia suljettu välillä Saimaankatu–Kannaksenkatu huhtikuun puolivälistä 15.4. alkaen syyskuun loppuun. Karjalankadun ja Laaksokadun liittymä suljetaan samalla pysyvästi ajoneuvoliikenteeltä. Kiinteistöille pääsy on sallittu, eli urakan aikanakin pääsee ajamaan Laaksokadulta kirjastoon, kadun eteläpuolen kiinteistöille ja Hyvinvointikeskus Wanhaan Herraan.

Laaksokadun pysäköintialueen parantaminen ja valaistustyöt alkavat katu-urakan kanssa samaan aikaan. Laaksokadun pysäköintialue on pois käytöstä perjantaiaamusta 12.4. alkaen syyskuun loppuun saakka. Kaupunki suosittelee käyttämään korvaavana vaihtoehtona Toriparkkia.

Pysäköintialueen ja tulevan Humpulan päiväkodin väliin rakennetaan uusi Louhenpolun jalankulkuyhteys.

LSL:n LASSI 19 -linja poikkeusreitille

LASSI 19 siirtyy työmaan takia poikkeusreitille maanantaina 15.4. Linja kiertää työmaan reittiä Saimaankatu-Kannaksenkatu (ja toisinpäin Kannaksenkatu-Saimaankatu). Kannaksenkadulle lisätään väliaikaiset pysäkit Laaksokadun liikenneympyrän pohjoispuolelle. Liitteenä on poikkeusreitin karttakuva.

Poikkeusjärjestelyjä myös Kannaksenkadun ja Louhenkadun liittymässä

Humpulan päiväkodin väliaikaisen pihan rakentaminen entisen koira-aitauksen tilalle alkaa huhtikuun aikana. Samassa yhteydessä tehdään kunnallistekniikan siirtotöitä Aikuiskoulutuskeskuksen laajennuksen kohdalla. Urakka aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä Kannaksenkadun ja Louhenkadun liittymässä, mutta kadut on tarkoitus pitää liikenteellä töiden aikana.

Katso kartta rakennustöistä

Paavolan kampusalue kehittyy

Katuympäristön parantaminen liittyy Paavolan kampusalueen kehittämiseen. Lisätietoja alueen kaavamuutoksesta

Pahoittelemme rakentamisen aiheuttamaa häiriötä! Pyrimme työssämme minimoimaan häiriötä aiheuttavat tekijät.