Siirry suoraan sisältöön

15.4.2019 8:00

Palvelutori rakentuu Kauppakeskus Trioon

Konserni- ja tilajaosto käsittelee Palvelutorin sijoittamista kauppakeskus Trioon maanantaina 15.4. Ensivaiheessa Palvelutoria suunnitellaan yhdessä TE-palveluiden, Hyvinvointikuntayhtymän, Kelan ja kaupungin omien palveluiden kanssa.

​Palvelutorin sijoittuminen kaupungin keskeiselle paikalle tukee palveluiden ja palveluohjauksen sujuvaa, esteetöntä käyttöä ja on helposti saavutettavissa. Laaja julkisten palveluiden keskittymä yhdistää fyysisen asioinnin ja paikasta riippumattomat sähköiset palvelut sekä osallisuuden ja yhteiskehittämisen mahdollisuudet asukkaille. Palvelutorityön edetessä palveluntarjoajien ja yhteiskehittämisen mahdollisuuksien määrä kasvaa merkittävästi.

Palvelutorin ensimmäisen vaiheen suunnittelussa tehdään yhteistyötä Lahden ammattikorkeakoulun Palvelumuotoilun opiskelijoiden kanssa. Suunnitteluun ja ideointiin ovat myös asukkaat saaneet osallistua viime syksynä erilaisissa tapahtumissa. Suunnittelun edetessä tullaan asukkaita edelleen osallistamaan erilaisin menetelmin, jotta Palvelutorista rakentuu kaikkien lahtelaisten sydänpaikka, jossa on helppo asioida, kohdata ja viettää aikaa.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Laura Packalén-Vehko, p. 050 398 5903