Siirry suoraan sisältöön

17.10.2018 8:50

Ranta-Kartanon katujen viimeistelytyöt käynnissä

Hollolankadulla ja Lahdenkadulla on päällystystyöt saatu valmiiksi ja nyt tehdään ajoratamaalauksia. Muilla kaduilla ja kevyen liikenteen väylillä on menossa kiveystöitä. Syksyn töiden aikatauluun vaikuttaa merkittävästi sää.

​Viime viikon lopulla on suoritettu viimeisten pintojen asfaltoinnit Lahdenkadulla ja Hollolankadulla. Ajoratamerkintöjen tekoa jatketaan alkuviikon ajan.  Kevyen liikenteen väylien kivityöt ovat käynnissä ja näiden väylien asfaltointeja on tarkoitus tehdä tulevien kahden viikon aikana, ellei sää aseta esteitä.

Paasikivenaukiolla on käynnissä tukimuurien teko. Seuraavaksi päällystetään aukion halki kulkevat asfaltoitavat kävely- ja pyöräilyväylät sekä aloitetaan aukion roomalaisen kiveyksen asennustyöt.

Ahvenistonkadun risteysalueella on tavoitteena saada liikennevalot käyttöön ensi viikolla. Sitä ennen tehdään vielä kytkentöjä sekä testauksia.

 

Aleksanterinkadulla kiveystöitä

Aleksanterinkadun kiveystyöt valmistuvat alueen viimeistelytöitä lukuun ottamatta tämän viikon aikana ja ensi viikolla aloitetaan Rauhankadun ylittävän suojatien korjaustyöt Aleksanterinkatu 5:n nurkalla. Suojatien korjaus tehdään kahdessa osassa, jolloin läpikulku Rauhankatua pitkin Aleksanterinkadun ja Hämeenkadun välillä säilyy. Suositeltavaa on kuitenkin käyttää vaihtoehtoisia reittejä työalueen kiertämiseksi. Työt suojatien kohdalla kestävät arviolta 1-2 viikkoa.

 

Jäähallin risteyksen liikennevalot käyttöön kuun vaihteessa

Hollolankadun ja Svinhufvudinkadun risteysalueen liikennevalotyöt jatkuvat silmukkakaapeleiden sekä kaapelikaivon asennustöillä. Liikennevalojen lopullisia kytkentöjä päästään tekemään ensi viikolla, jonka jälkeen risteysalueen valo-ohjaus voidaan testauksien jälkeen ottaa käyttöön.