Siirry suoraan sisältöön

9.11.2018 11:40

Ranta-Kartanon katutyöt siirtyvät talvitauolle

Urakka on edennyt niin, että kaikki kadut ja jalankulku- ja pyöräilyväylät saadaan talveksi käyttöön.  Viimeistelytöitä jää vielä ensi keväälle. 

​Aleksanterinkadun työt valmistuvat

 Aleksanterinkadun alueella tehdään tällä viikolla viimeisiä päällystystöitä, missä yhteydessä myös Rauhankadun kulmaus viimeistellään. Aleksanterinkadun istutuslaatikot on täytetty ja kahden viimeisen puun istutustyöt tehdään ensi viikolla, joiden jälkeen katualueen työt saadaan päätökseen. Aleksanterinkadun pikavuoropysäkki on otettu käyttöön lopullisella paikallaan, Aleksanterinkatu 6:n kohdalla.

 

Paasikivenaukio otetaan käyttöön

 Lahdenkadun ja Hollolankadun alueen punaisista pyöräväylien asfaltoinnin tehdään parin viikon aikana. Alueen viher- ja istutustyöt aloitetaan ensi viikolla. Paasikivenaukion viimeistelevät kiveystyöt alkavat tämän viikon aikana ja alueen asfaltointi pyritään tekemään marraskuun puolivälissä.

 

Jäähallin risteys valmistuu

 Jäähallin risteyksessä tehdään asfaltointitöitä ja alueen ajoratamaalauksia. Tämän jälkeen viimeistellään risteysalueen multaustyöt, jonka jälkeen vielä siistitään aluetta. Liikennevalojen silmukkasahauksia suoritetaan ensi viikolla yötöinä.

 

Tämän vuoden työt päätökseen marraskuun aikana

Ranta-Kartanon alueen rakentamisurakan vuoden 2018 työt pyritään saattamaan loppuun marraskuun loppuun mennessä, jonka jälkeen vielä siistitään yleisesti aluetta parin viikon ajan. Loput Lahdenkadun ja Hollolankadun ylittävät suojatiet otetaan käyttöön lähipäivinä, mikä helpottaa osaltaan kevyen liikenteen kulkua alueella.

 Urakkasopimuksen mukaan kaikkien töiden tulee valmistua syksyyn 2019 mennessä.

Lisätietoja 

työmaapäällikkö Mikko Ojansuu, Destia Oy
mikko.ojansuu(at)destia.fi

projekti-insinööri Erkki Härkönen, Lahden kaupunki
erkki.harkonen(at)lahti.fi, p. 044 716 1911