Siirry suoraan sisältöön

31.3.2016 0:00

Teemu Kirjosta esitetään Sinfonia Lahden intendentiksi

Lahden kaupunginorkesterin intendentiksi hakeneista haastateltiin neljää. Heistä Teemu Kirjonen ja Hannele Eklund kutsuttiin soveltuvuusarviointiin.

Lahden kaupunginorkesterin intendentin valinta on edennyt esitysvaiheeseen. Valintaryhmä esittää liikunta- ja kulttuurilautakunnalle MuM Teemu Kirjosen valitsemista intendentin virkaan. Liikunta- ja kulttuurilautakunta päättää valinnasta 5.4.2016.

Lahden kaupunginorkesterin intendentiksi hakeneista haastateltiin neljää. Heistä MuM Teemu Kirjonen ja FM Hannele Eklund kutsuttiin soveltuvuusarviointiin.

Intendentti toimii Lahden kaupunginorkesterin esimiehenä. Tehtävänä on johtaa ja kehittää orkesterin toimintaa sekä vastata palvelujen järjestämisestä, valvonnasta ja tuloksellisuudesta. Intendentti johtaa yli 70 hengen työyhteisöä.

Lahden kaupunginorkesteri, Sinfonia Lahti on yksi Lahden keskeisimmistä vetovoimatekijöistä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Orkesterin konserttien kuulijaluku Sibelius 150 -juhlavuonna 2015 oli kaikkiaan 87 902.

Lisätiedot

toimialajohtaja Tiina Granqvist, 050 383 6574