Siirry suoraan sisältöön

28.1.2019 10:45

Tervetuloa 10-vuotiaan Kilpiäisten päiväkodin avoimiin oviin ke 30.1.

Päiväkoti kutsuu kaikkia kiinnostuneita tutustumaan päiväkodin toimintaan, tiloihin ja päiväkodin 10-vuotisnäyttelyyn.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/AjankohtaistaSite/UutisetSite/PublishingImages/Kilpi%C3%A4isten-p%C3%A4iv%C3%A4koti_verkko.jpg

Lahden Mukkulan alueella toimiva Kilpiäisten päiväkoti täyttää 10 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi päiväkodissa on avoimet ovat keskiviikkona 30.1.2019 kello 8 - 12 ja 14 - 16.

 

Kilpiäisten päiväkoti toimii vuonna 2009 valmistuneen Kilpiäisten palvelukeskuksen matalassa osassa. Palvelukeskuksessa mahdollistuu luonnollinen kanssakäyminen vanhusten, kehitysvammaisten ja lasten kesken.

 

Päiväkodissa on viisi lapsiryhmää ja hoitopaikkoja yhteensä 100, henkilökuntaa parikymmentä. Päiväkoti tarjoaa myös esiopetusta ja toimii perhepäivähoidon varahoitopaikkana. Päiväkoti on tarvittaessa avoinna arkisin aamuviidestä iltayhteentoista säännöllisesti iltahoitoa tarvitseville lapsille.

 

Monipuoliset tilat mahdollistavat hyvin pienryhmätoiminnan. Ryhmätilojen lisäksi talossa on muun muassa viihtyisä aulatila, kiipeilyseinä, vesileikkihuone, taidehuone, pienryhmähuone ja monitoimisali.

 

Kilpiäisten päiväkoti sijaitsee lapsiperheiden suosimalla ja luonnonläheisellä alueella Mukkulassa. Osoite on Huvikatu 2a, ja sinne pääsee bussiyhteyksillä 31 ja 32.

 

Lisätiedot

Lahden kaupunki, Sivistyksen palvelualue 
Varhaiskasvatuspalvelut
Päiväkodin johtaja Sirpa Tiihonen, P. 050 343 6556
www.lahti.fi > palvelut >varhaiskasvatus > päiväkodit > Kilpiäisten päiväkoti