Siirry suoraan sisältöön

18.5.2016 15:00

Tipalalaisten ParakkiRock2016 Finlandia-klubilla 26.5. klo 19

Tipalalaisten ParakkiRock2016 päättää Lahden musiikkiluokkien 50-vuotisjuhlakevään rytinällä.

​Lahden musiikkiluokkien Laulupuu-kuoro saatiin voitokkaana kotiin Wienin kuorokilpailusta, ja lukion Addams Family -menestysmusikaalin hahmot palasivat hirveän tyytyväisinä karmeisiin kammioihinsa. Nyt on Tipalan parakkikansan vuoro!

Ursan mäellä parakkien seinät ovat talven mittaan pullistelleet treenaavien bändien pop- ja hard rock -sessioista. Tiirismaan koulun perinteiset matineasoitot, kevät- ja bändien ulkoilmakonsertit vedetään 26. toukokuuta klo 19 musiikkiluokkien 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi komeasti yhteen Sibeliustalon Finlandia-klubilla. - Lippujen ennakkomyynti Remrantti, Rautatienkatu 18 tai tuntia ennen konserttia eli klo 18 ovelta. Liput 10 € ja 5€.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Tiirismaan ParakkiRock2016 on oppilaitten mahdollisimman itsenäisesti ohjelmoima bändi-katselmus, jossa todellakin kaikki soittaa. Avustavina aikuisina ovat toimineet musiikinopettajat Anni Halminen ja Tuomas Kokko.

Tapahtuman tavoitteena on ensisijaisesti tavoittaa nuorisoa kautta kaupungin viihtymään ikäistensä esittämän elävän musiikin parissa. Konsertti on sallittu aikuisille. Järjestäjien – Tiirismaan koulu ja Lahden musiikkiluokkien tuki ry – mukaan bändi-ilta kestää reilut pari tuntia, mikä myöhäistänee nuorimpien kuulijoiden nukkumaanmenoaikaa.

Kulunut lukuvuosi on ollut Lotila-Tiirismaa-akselilla täynnä koettelemuksia, joista on selvitty vihdoin kevääseen. Kesällä kerätään energiaa seuraavan lukuvuoden koitoksiin. Lahden musiikkiluokkalaisille tapahtumarikkain ajankohta osuu lokakuiselle 50-vuotisjuhlaviikolle. Odotettavissa on musiikkiesityksiä laajalla skaalalla: kevyttä klassista, henkeviä hetkiä ja valloittavaa viihdettä niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin.

Lisätietoja 
musiikinopettajat Anni Halminen, p. 044 725 6032 ja Tuomas Kokko, p. 050 490 9657.
-------------------
https://www.facebook.com/LahdenMusiikkiluokkienTukiRy
http://www.lahdenmusiikkiluokat.fi

Lahden musiikkiluokkien tuki ry
Lahden musiikkiluokkien tuki ry on myös Facebookissa.