Siirry suoraan sisältöön

12.4.2016 0:00

Toukokuussa kierretään uutta Lahtea

Lahden kaupunki ja yhteistyökumppanit tarjoavat 21.5. kaksi maksutonta kiertoajelua Lahden ja Nastolan alueilla. Bussikierrosten tavoitteena on tutustuttaa kaupunkilaiset uuteen ja laajentuneeseen kotikaupunkiin.
Lahden keskusta ilmasta.

Kiertoajelut kestävät kolme tuntia ja kierroksella pääsee tutustumaan Lahden ja Nastolan alueen tärkeimpiin nähtävyyksiin sekä kuulemaan kiinnostavaa tietoa kaupungista ja sen historiasta. Reitin varrelle osuu myös useita kaupungin toimipisteitä.

Toinen kiertoajelu keskittyy vanhan Nastolan alueelle ja toinen Lahden alueelle. Kierroksille tulee ilmoittautua etukäteen. Molemmille kierrokselle mahtuu 40 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kierrokset tarjoaa Lahden kaupungin lisäksi Lahti Region, Lahti Aqua ja Lahti Energia. Kierrokset toteuttaa opas- ja ohjelmapalvelut Travellamo, joka järjestää myös vuosittaiset bussikierrokset kaupungin uusille asukkaille.

Lahdesta lähtevä, NASTOLAAN suuntautuva kiertoajelu alkaa la 21.5. klo 12.00 Marolankadun bussipysäkiltä Lahdesta. Ilmoittautuminen kierrokselle: nastolankiertoajelu@gmail.com tai p. 040 416 6787 (Tuula Santala).

Nastolasta lähtevä, LAHTEEN suuntautuva kiertoajelu alkaa la 21.5. klo 12.00 Rakokiven liikekeskuksesta. Ilmoittautuminen kierrokselle: lahdenkiertoajelu@gmail.com tai p. 050 3757 334 (Päivi Oksanen).