Siirry suoraan sisältöön

22.11.2016 15:00

Tupajaiset tekee nuorisopalveluita tutuiksi

Nuorisopalveluiden Sammonkatu 8:n ja Kirkkokatu 21:n toimipisteissä järjestetään perjantaina 2.12. kello 9.00–14.00 Tupajaiset. Tupajaiset on kaikille kaupunkilaisille avoin tapahtuma, jonka aikana pääsee tutustumaan Nuorten työllisyys- ja erityispalveluiden uusittuihin tiloihin ja toimintaan.

​​Sammonkadun toimipisteessä, Häklin vanhassa tehdasrakennuksessa, voi seurata Draamapajan esitystä ja osallistua opastetuille talokierroksille. Luvassa on myös valokuvanäyttely, kakkukahvit ja myyjäiset, josta voi ostaa pajatuotteita. Lisäksi tarjolla on tietoa kaikista niistä palveluista, joita nuoria työllistäviltä pajoilta voi kuka tahansa tilata.

Kirkkokadun toimipisteessä, entisessä Sähkötalossa, äänessä ovat nuoruuden asiantuntijat, jotka omissa puheenvuoroissaan muun muassa murtavat nuorisoon liitettäviä myyttejä ja kertovat nuorisotyönkentällä pinnalla olevista asioista ja ilmiöistä.

Toimipisteet sijaitsevat vain muutaman korttelin päässä toisistaan ja paikasta toiseen voi siirtyä itselle sopivassa aikataulussa. Puheenvuoroja ja esityksiä voi seurata myös netistä Facebookin livetilassa osoitteessa www.facebook.com/nuortentyollisyyspalvelut.

Lisätietoja

Susanna Ormaa-Perälä
Toiminnanohjaaja
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Nuorten työpajat
p. 050 383 6455
susanna.ormaa-perala@lahti.fi

Elina Karstila
Yksilövalmentaja
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Nuorten työllisyyspalvelut
p. 050 398 5651
elina.karstila@lahti.fi
www.lahti.fi/nuortentyollisyyspalvelut

 Kutsu Tupajaisiin