Siirry suoraan sisältöön

15.2.2017 13:10

Uusia yleiskaava-aineistoja karttapalvelussa

Lahden kaupungin karttapalvelussa voit tutustua kaavoitukseen. Palveluun on lisätty uusia yleiskaava- aineistoja, jotka ovat käytössäsi helposti.

​Viimeksi karttapalveluun on lisätty Lahden läntisten osien yleiskaava (Y-202), joka on lainvoimainen lukuun ottamatta kartalle merkittyjä alueita, joihin kohdistuu yksi valitus. Karttapalvelusta löytyy myös Lahden yleiskaava 2025 (Y-201), joka on voimassa valituksen alaisilla alueilla.

Karttapalvelussa voi tutustua myös yleiskaava-alueiden ja liikenteen pääverkon suunnitteluohjeisiin. Ne kertovat tarkemmin, mitä alueiden ja väylien yksityiskohtaisemmassa suunnittelussa pitää ottaa huomioon.

Yleiskaavoitukseen liittyvät aineistot aukeavat karttapalvelun vasemman reunan valikosta (kaavoitus, yleiskaavoitus).

Yleiskaavatyö jatkuu

Yleiskaava on koko kaupungin yleispiirteinen suunnitelma, jossa esitetään alueiden pääkäyttötarkoitukset ja liikenteen pääverkko. Yleiskaavaa päivitetään valtuustokausittain. Yleiskaavatyö 2017-2020 on käynnistymässä tavoitteiden valmistelulla, johon pääsee osallistumaan. Osallistumismahdollisuuksia voit seurata Uusi Lahti -lehdestä, Lahden kaupungin verkkosivuilta ja sosiaalisesta mediasta.

Tutustu yleiskaava-aineistoihin karttapalvelussa

Lue lisää yleiskaavoituksesta