Siirry suoraan sisältöön

21.1.2019 12:00

Varhaiskasvatuspalvelut kutsuvat huoltajat arvioimaan toimintaansa

Arviointikysely toteutetaan Päijät-Hämeen kaikissa kunnissa nettikyselynä 21.1. – 3.2.2019.

Palautetta pyydetään kaikilta Päijät-Hämeen alueella kunnallisessa varhaiskasvatuksessa olevien lasten huoltajilta, palvelutoimintaan osallistuvalta henkilöstöltä sekä 3 – 5 -vuotiailta lapsilta.  

Huoltajat pääsevät vastaamaan sähköpostiinsa saamansa linkin tai asuinkunnan www-sivun kautta. Lapset vastaavat kyselyyn varhaiskasvatuspaikassaan henkilöstön avulla. Kyselyyn vastataan nimettömänä.  

Kuntien tavoitteena on varhaiskasvatuspalvelujen jatkuva parantaminen. Siksi on tärkeää saada palautetta siitä, miten kunnat ovat palvelutehtävässään onnistuneet.  

Varhaiskasvatuspalvelujen seudullinen arviointikysely toteutetaan nyt toista kertaa. Kyselyn maakunnalliset tulokset julkistetaan huhtikuussa 2019. Jokainen yksittäinen varhaiskasvatuspalveluja järjestävä kunta vastaa kuntakohtaisten tulosten julkistamisesta.

 Kyselyssä ovat mukana Asikkalan, Hartolan, Heinolan, Hollolan, Iitin, Kärkölän, Lahden, Orimattilan, Padasjoen ja Sysmän kunnat.  

Seutuyhteistyönä on jo vuosia toteutettu myös vastaavanlaiset esi- ja perusopetuksen arviointikyselyt, joiden aika seuraavan kerran on kevättalvella 2020.  

Lisätietoja 
Sivistyspalveluiden seudullinen kehittäminen
kehittämispäällikkö Anjariitta Carlson, p. 050 398 5751, anjariitta.carlson@lahti.fi 

Lahden varhaiskasvatuspalvelut
palvelupäällikkö Suvi Ruusunen, p. 050 539 1651, suvi.ruusunen@lahti.fi 
aluepäiväkodinjohtaja Maarit Raitala, p. 050 398 5475, maarit.raitala@lahti.fi (28.1. – 2.2.19)
www.lahti.fi > palvelut > varhaiskasvatus > arviointi