Siirry suoraan sisältöön

2.9.2016 14:00

Vaikuta kuntasi liikuntapalveluiden kehittämiseen - vastaa kyselyyn!

Liikuntakyselyllä kerätään tietoa kuntalaisten liikuntatottumuksista sekä tyytyväisyydestä ja toiveista kunnan liikuntapalveluihin.

​Vastaa ja vaikuta kuntasi sekä alueellisten liikuntapalveluiden kehittämiseen. Liikuntakyselyllä kerätään tietoa kuntalaisten liikuntatottumuksista sekä tyytyväisyydestä ja toiveista kunnan liikuntapalveluihin. Toivomme myös kehitysehdotuksia kunnan sekä alueellisten liikuntapalveluiden kehittämiseen.

Kaikkien 30.9.2016 mennessä kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja: Lahden MM 2017 kisojen päivälippuja, POLAR-aktiivisuusrannekkeita, Pajulahden seikkailupuiston pääsylippuja sekä Vierumäen sporttipasseja.

Kun jätät yhteystietosi, niin osallistut myös arvontaan. Yhteystietosi käsitellään erillään kyselyn vastauksista. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Vastaa kunnan liikuntapalvelukyselyyn

Kyselyn tietoja hyödynnetään Terveysliikuntastrategian päivittämisessä

Liikuntapalvelukysely on osa Päijät-Hämeen Terveysliikuntastrategian 2009 - 2020 arviointi- ja päivitysprosessia. Kuntalaisten kokemukset, tarpeet ja kehittämisehdotukset ovat tärkeitä. Saatuja tuloksia hyödynnetään myös aluehallinnon uudistuksessa.

Terveysliikuntastrategian visio on, että Päijät-Häme olisi terveysliikunnan edelläkävijä Suomessa sekä terveysliikunnan megamaakunta. Terveysliikuntastrategian tavoitteena on, että maakunnan liikuntaolosuhteet, liikuntatarjonta ja terveysliikunnan asiantuntemus lisäävät alueellista vetovoimaisuutta, päijäthämäläiset liikkuvat enemmän kuin muiden maakuntien asukkaat sekä kehittää maakunnallista liikuntaneuvontaa.

Lahden kaupungin liikuntapalvelut ovat mukana kunnan liikuntapalvelukyselyssä sekä terveysliikuntastrategian arviointi- ja päivitysprosessissa. Yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Päijät-Hämeen liitto, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu, Haaga-Helia ja Lahden ammattikorkeakoulut, Päijät-Hämeen kunnat sekä maakunnan asukkaat. 

 

Lisätietoja

terveysliikuntasuunnittelija Laura Packalén-Vehko, Lahden kaupungin liikuntapalvelut
p. 050 383 6477
laura.packalen-vehko@lahti.fi

aluekehittäjä, aikuisliikunta, Keijo Kylänpää
Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry
p. 040 552 9233
keijo.kylanpaa@phlu.fi

aluekehityspäällikkö Juha Hertsi
Päijät-Hämeen liitto
juha.hertsi@paijat-hame.fi 
p. 044 371 9442