Siirry suoraan sisältöön

12.8.2016 9:30

Waltti-kortin myyntiverkosto laajenee

Lahden seudun liikenteen Waltti-kortin myyntipaikkojen verkosto laajenee, kun Torikadun R-kioski ryhtyy myymään korttia maanantaista 15. elokuuta alkaen.
LSL:n busseja

​Torin R-kioskilla voi maanantaista alkaen sekä ostaa Waltti-kortin että ladata jo käytössä olevalle kortille kausilipun voimassaoloaikaa tai rahallista arvoa.

Muita Waltti-kortin myyntipisteitä ovat Lahti-Piste (Lahden pääkirjaston aulassa) ja Lehtimäen toimisto Nastolan alueella sekä Heinolan Matkahuollon asiamies.

Lisäksi Walttia myydään LSL:n väliaikaisessa myyntipisteessä (Vesijärvenkatu 11 C) syyskuun 6:een saakka.

Waltti-kortin lisälatauspaikat

Waltti-kortteja voi lisäladata myyntipisteiden lisäksi Lahdessa Torikadun, Trion ja rautatieaseman R-Kioskeilla; Hollolassa Keskuskadun R-kioskilla; Orimattilassa Erkontie 16:n R-kioskilla ja Heinolassa Torin R-kioskilla.

Kortin ostamisen ja lisälatauksen yhteydessä perittävät palvelumaksut vaihtelevat. Tarkemmat tiedot myyntipisteistä ja -provisioista löytyvät LSL:n verkkosvuilta.

Edullisinta on ostaa ja ladata Waltti-kortti verkkokaupasta.

Siirry Walttiin elokuun loppuun mennessä

Waltti-kortti kannattaa hankkia elokuun loppuun mennessä, sillä Lahden vanhojen matkakorttien viimeinen voimassaolopäivä on 31. elokuuta. Vanhoja kortteja ja matkoja ei hyvitetä.

Waltti-kortti käy maksuvälineenä LSL:n liikenteessä. Matkahuollon lipputuotteet ovat edelleen voimassa.