Siirry suoraan sisältöön

11.1.2016 0:00

Yhdistyville tapahtumataloille valittiin toimitusjohtaja

Tapahtumatalojen toiminta ja hallinto yhdistetään kevättalven aikana. Talojen henkilöstö, nykyiset tuotemerkit ja vakiintuneet tapahtumat säilyvät yhdistämisessä.

​Lahtelainen Emilia Mäki on valittu Lahden Messujen ja Sibeliustalon toimitusjohtajaksi. Mäellä on vahva tausta tapahtumien myynnissä, sisältösuunnittelussa, tuotannossa ja johtamisessa. Hän siirtyy Messujen ja Sibeliustalon johtoon yritystapahtumiin erikoistuneen Management Events Studio Oy:n toimitusjohtajan paikalta. Hänellä on liiketoimintajohtamisen tutkinto (MBA). Hän ottaa tehtävän vastaan myöhemmin tarkentuvana aikana maaliskuun alkupuolella.

Tapahtumatalojen toiminta ja hallinto yhdistetään kevättalven aikana. Yhdistämisen tavoitteena on vahvistaa Lahden asemaa ja vetovoimaa tapahtumakaupunkina ja luoda paremmat edellytykset kummankin talon toiminnan vahvistamiselle ja monipuolistamiselle. Talojen henkilöstö, nykyiset tuotemerkit ja vakiintuneet tapahtumat säilyvät yhdistämisessä.

Lahden ja Nastolan yhdistymishallitus päätti 9.11.2015 Lahden Messut Oy:n ja Lahden Sibeliustalo Oy:n yhdistämisestä. Yhtiöjärjestelyn tavoitteena on yhdistää talojen voimavarat ja varautua tapahtumakentän muutoksiin nyt ja tulevaisuudessa. Järjestely mahdollistaa toiminnan ja myynnin kehittämisen niin, että lahtelainen tapahtumatoiminta on kilpailukykyinen myös jatkossa. Uusi yhtiö tulee kokonaan Lahden kaupungin omistukseen. Tällä hetkellä kaupunki omistaa kokonaan Lahden Sibeliustalo Oy:n ja enemmistön Lahden Messut Oy:stä.


Lisätietoja


toimitusjohtaja Emilia Mäki, 050 5820 953
kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta, 050 638 95