Siirry suoraan sisältöön

14.1.2016 0:00

Yli 30 tapahtumaa ja räppirekka lahtelaisnuorille

Starttiviikko käynnistää uuden toimintakauden nuorisotiloissa eri puolilla kaupunkia.

22.–30.1. järjestettävän Starttiviikon aikana tarjolla on yli 30 tapahtumaa, joiden kautta on helppo tutustua ja tulla mukaan nuorisotilojen toimintaan. Viikon ohjelmistoon kuuluu musiikkia, hyvää meininkiä ja hauskoja illanviettoja.

Jo ennen varsinaista Starttiviikkoa yläkoululaisille on luvassa melkoinen välituntiyllätys, kun 18. ja 19.1. koulujen pihoille kaartavan räppirekan mukana nuorisopalveluiden terveisiä tuo Tuomas Kauhanen. Samalla oppilaat saavat esimakua huikeasta RapDown3-tapahtumasta, joka järjestetään 8-salissa Starttiviikon päätteeksi lauantaina 30.1. kello 15–20.

RapDownissa kilpa räpin herruudesta käydään sekä kevyessä että raskaassa sarjassa. Voittajan päättää yleisö huutoäänestyksellä. Raskaassa sarjassa kehään nousevat Aste, Tuomas Kauhanen ja Aito Mäkki. Kevyessä sarjassa yleisön suosiosta kilpailevat Karu-Kopla, KiD1 ja Laajakuva. Tapahtuman juontaa Arttu Lindeman. Tapahtuma on päihteetön, pääsymaksuton ja ikäraja on 12 vuotta.

Lahden nuorisopalveluiden Starttiviikko on aiempina vuosina ajoittunut syyskauden alkuun. Viime syksynä Starttiviikkoa ei järjestetty lainkaan nuorisotilojen muuttojen vuoksi. Kevään 2016 toimintakauden Starttiviikon merkeissä aloittaa yhteensä yhdeksän nuorisopalveluiden toimipistettä. Katso koko viikon ohjelmatiedot Starttiviikon nettisivuilta.


Lisätietoja

Piia Kojola 
050 559 4124