Hyppää sisältöön

Seesta, Kalliojärven Ahtialanhaara

Tavoitteena on voimassa olevan rantakaavan rakennusoikeuden ja rakennusten enimmäislukumäärän nostaminen vastaamaan nykyistä käytäntöä. Samalla tarkistetaan suunnittelualueen muut kaavamääräykset. Korttelialueiden rajoihin ei tehdä muutoksia.

Voimassa oleva Kalliojärven Ahtialanhaaran – Ahvenlammin – Särkijärven – Luhtlammin rantakaava R15 on laadittu vuonna 1991. Kaavamuutos koskee Kalliojärven Ahtialanhaaran aluetta.

Kaavatyön perustiedot

KaavatunnusR31
Kaavatyön tyyppiRanta-asemakaavan muutos
VireilletuloKaupunkiympäristölautakunnan päätös 20.10.2021 (§ 53) ja kuulutus 27.10.2021
Kaava-aloitteen tekijäYksityinen hakija

Kaavatyön eteneminen

 • Kaupunkiympäristölautakunta päätti 20.10.2021 (§ 53) hakemuksen mukaisen ranta-asemakaavan R31, Seesta, Kalliojärven Ahtialanhaara, vireilletulosta ja kaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelman asettamisesta yleisesti nähtäville. Lisäksi kaupunkiympäristölautakunta päätti kaavan laatijasta.

  Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävänä koko kaavatyön ajan tämän sivun lisäksi Lahden Palvelutorin Lahti-Pisteessä ja pääkirjastossa sekä Nastolan ja Ahtialan kirjastoissa.

   

  Palautteen antaminen osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

  Kaavatyön osallisia ovat alueen maanomistajat ja ne, joiden asumiseen, työntekoon tai muihin oloihin kaava saattaa huomattavasti vaikuttaa, sekä viranomaiset ja yhteisöt, joiden toimialaa suunnittelussa käsitellään. Osalliset voivat antaa osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta palautetta olemalla yhteydessä kaavan laatijaan.

  Kommentoi tavoitteita tai tarjoa lähtötietoa
 • Kaavaluonnos kuultavana

 • Kaupunkiympäristölautakunta

  Kaavaehdotus nähtävillä

 • Kaupunginhallitus

  Kaupunginvaltuusto

 • Lainvoimaisuuskuulutus

Kaavakohde kartalla

Ohita upotus
Siirry karttapalveluun

Kaavan laatija

Ramboll Finland Oy
Henna Leppänen
Projektipäällikkö, kaavasuunnittelija
Puh. 040 3525 798
henna.leppanen@ramboll.fi