Hyppää sisältöön

Laune, Porvoonjoentie 1

​Asemakaavan muutoksen tavoitteena on osoittaa osa kaupungin omistamasta puistoalueesta osaksi tonttia. Suunniteltu tonttiin liitettävä osa on nykyisin vuokrattu kiinteistön omistajan käyttöön.

Kaavatyön perustiedot

KaavatunnusA-2814
Kaavatyön tyyppiAsemakaavan muutos
VireilletuloKaavoituskatsaus 5.3.2020
Kaava-aloitteen tekijäYksityinen hakija

Kaavatyön eteneminen

 • Asemakaavamuutoksen luonnosvaiheen kuuleminen on  15.4.–30.4.2021. Kaavatyön aineisto on esillä tämän verkkosivun lisäksi paperikopioina Lahden Palvelutorin Lahti-Pisteessä, pääkirjastossa ja Launeen sekä Renkomäen kirjastoissa.

  Mielipiteen jättäminen kaavaluonnoksesta:

  Kaavatyön osallisia ovat alueen maanomistajat ja ne, joiden asumiseen, työntekoon tai muihin oloihin kaava saattaa huomattavasti vaikuttaa, sekä viranomaiset ja yhteisöt, joiden toimialaa suunnittelussa käsitellään. Asemakaavan muutoksen luonnoksesta annetut mielipiteet ja muut kannanotot ovat suunnittelijalla käytössään kaavaehdotuksen laadinnassa ja ne julkaistaan kaavatyön verkkosivulla ilman nimiä. Kaavaluonnosta koskevat mahdolliset mielipiteet on jätettävä 30.4.2021 mennessä kirjallisesti; sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@lahti.fi, Palvelutorin Lahti-Pisteeseen tai kaavatyön suunnittelijalle.

 • Tekninen ja ympäristölautakunta

  Kaavaehdotus nähtävillä

 • Kaupunginhallitus

  Kaupunginvaltuusto

Suunnittelualue kartalla

Ohita upotus
Siirry karttapalveluun

Ota yhteys kaavoittajaan