Lahden matkakeskuksen alueen seinämaalauksen portfoliohaku

Lahden matkakeskuksen asematunneleihin, portaikkoihin ja kevyen liikenteen väylien varrelle haetaan laaja-alaista seinämaalausta kestävän kehityksen teemoin. Teoksessa toivotaan olevan myös opastavia elementtejä, jotka taiteilija suunnittelee yhdessä matkakeskuksen toimijoiden kanssa. Itse maalaustyö tapahtuu Inspis Lahti ry:n kanssa. Teos valmistuu osittain kesällä 2021 ja tulee olemaan yksi näkyvimmistä Lahden Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 taidehankkeista.

Lahti kutsuu sinua!

Tervetuloa tekemään keskeiselle paikalle seinämaalaus!

Portfoliohaku on käynnissä Suomessa työskenteleville ammattitaiteilijoille ja taiteellisille työryhmille 3.−28.2.2021. Portfoliot lähetetään sähköisesti viimeistään sunnuntaihin 28.2.2021 klo 23.59 mennessä osoitteeseen anu.miettinen@lahti.fi. Vain sähköisesti määräajassa lähetetyt, edellä mainittuun osoitteeseen toimitetut portfoliot huomioidaan. Portfoliohaussa noudatetaan Suomen Taiteilijaseuran ohjeistusta.

Täältä löydät hakuohjeet pdf:nä.

Huomioithan myös kuvaliitteen.

Täältä löydät rekisteriselosteen.